belladonna @HurremSultan tüm sexi hareketleri gerçektir, farazi değil doğru diyorsun öğretmenim🤪🤪🤪
🔥🔥🔥
aykirikadin
Biliyordum zaten aykırı aşkım ♥️😅
Bak onayı da aldım @HurremSultan hem de tescilli kadından aldım 😛
HurremSultan günah keçisi lazımdı shsjsns
HurremSultan 🔥 Eşinizin çorap fantazisi olmasini mi istersiniz yoksa kırbaç mi?
❤️ kırbaç
🔥 İlişkide kimin vücudu daha çok aşk öpücüğü ile dolar?
❤️ikimizindeeee
🔥 Eşinizin cinsel organını degistime şansınız olsa değişgirir miydiniz?
❤️ hayır 😍😍
🔥 Eşinizin ayaklarınızı yalamasi öpmesi hoşunuza gider mi?
❤️ bilmiyorum ki huylandım için sanmıyorum
🔥 Bir kadın ile birlikte olmak zorundasınız bu kadın kim olurdu?
❤️ ıyk kadınla düşünemiyorum 🙄🙄
🔥 Eş degistirmeli sexi mi tercih edersiniz yoksa bir zenci ile saatlerce süren sex keyfini mi?
❤️ eşimi kimseyle paylaşamam ya paylaştıktan sonra o artık benim kocam olamaz 🙄 zenci tabikide değişiklik arada şart diyelim 🙄🙄
İlk defa cevap veriyorum güzel bi post olmuş 😍😍😍
Mavininannesi kanka çorap çok iyi degilmi ama dkdkdkd ben sırf onun için çorap alıyorum müjde 😂😂 ucuz oluyor istediğin gibi yırt diyorum ajajahhahah
aslena35 kanki kocani paylasmiyorsun kiskaniyorsun sen gidiyorsun zenciye dkdkkdkdkd evinde kırbaç varmı kız itiraf et 😂😂😁
aykirikadin aşk olsun ben adamlarla konuşurken göz göze bile gelmem kalbimi kırdın şuan🥺
belladonna küstüm gidiyirum ddkkdkdkdk
aykirikadin kankiii sen daha dogurmadin mi yaaa bebek 15 aylık oldu sanki
kizatasozu hala geç değillmdkkdmd
etkilesimci valla tebrikler ddkdkkdk acayip iyi cevaplar vermişsin🔥🔥🔥👌🏻👌🏻🤪🧿
melaykeeee dkkdkdk Jennifer da diyorki ben ne alaka
simonedebeauvoir bende el attım ama begenmesem de evlenirdim galiba skskksks
successfulwoman kankaaa harfleri tek tek yazdım çıkanları etketledim sen cikmamissin😂😁 yoksa özellikle etiketlememek olur mu ben @aykirikadin aşkım kadar B12 li değilim😂😂
llanjalee kankaaa yaaa 😂😂😂 birgün bime kirbac gelirse bende satın alıp deniycem aşırı hevesim var ama biraz fa komik olur sanki at 🐎 mi kirbacliyiruz yani hayirdir 😂😂
HurremSultan he bir de dehhhh diye bağırırsın kırbaçlarken bebiş nasıl olur hahahh 😂😅
llanjalee ölücem 😂😂😂 eşim arada elinde birşeyler alıp vuruyor bana gün içinde dkdkdk deh meh demiyor dalga geçiyor oh yeeee diyor of ya slsksksgslsbxb
HurremSultan yalnız Rihanna bence çok çirkin yaa koca Türkiye’de bı türk güzeli bul seviş gavurla ne işin var guzum😅😅
HurremSultan kırbacı vajinaya vur zevkten olursun 😅
HurremSultan 😅😅🤣🤣🤣🤣