HurremSultan aslena35 kanki kocani paylasmiyorsun kiskaniyorsun sen gidiyorsun zenciye dkdkkdkdkd evinde kırbaç varmı kız itiraf et 😂😂😁
aslena35 HurremSultan olsun ben kendimi yakıyorum işte onu paylaşmamak için 😂😂 yok kız ne kırbacı ama olsa kötü fikir değil😂😂
HurremSultan aykirikadin aşk olsun ben adamlarla konuşurken göz göze bile gelmem kalbimi kırdın şuan🥺
HurremSultan successfulwoman kankaaa harfleri tek tek yazdım çıkanları etketledim sen cikmamissin😂😁 yoksa özellikle etiketlememek olur mu ben @aykirikadin aşkım kadar B12 li değilim😂😂
aykirikadin HurremSultan Sultanım, success beni çoktan geçmiş baksana perideye hayat getirmiş.😂😂 sen nasılsın iyiymisin
HurremSultan llanjalee kankaaa yaaa 😂😂😂 birgün bime kirbac gelirse bende satın alıp deniycem aşırı hevesim var ama biraz fa komik olur sanki at 🐎 mi kirbacliyiruz yani hayirdir 😂😂
HurremSultan llanjalee ölücem 😂😂😂 eşim arada elinde birşeyler alıp vuruyor bana gün içinde dkdkdk deh meh demiyor dalga geçiyor oh yeeee diyor of ya slsksksgslsbxb
kizatasozu HurremSultan yalnız Rihanna bence çok çirkin yaa koca Türkiye’de bı türk güzeli bul seviş gavurla ne işin var guzum😅😅