Oluyorumanlasana kanalize Bugün evdeydim ama haftasonu gitmiştim mükemmel bir yerdi doğanın güzelliğinden telefonu elime alıp bir foto çekmediğim için Instagramdan alayım dedim 😍❤️
successfulwoman perimasali802_ Canım sen geç topladın , kimse görmemiş ya.. gördün çalışıyorum..benim ki manzara çek dedim benide çekmiş😂♥️♥️
perimasali802_ successfulwoman çok güzelsinnnnnn 😍 yüzünde görsem tamm manzarana bagildimmm ,ne iş aşkım oyle
successfulwoman perimasali802_ Aşkım Ticarette online iş insanı oldum😂♥️♥️ yine güzel manzara ile inşallah
perimasali802_ successfulwoman ya çok güzel Rabbim bol kazançlar nasıp etsin, bidahikine atinca umarım görürüm 😂
successfulwoman blondee Tubam sen beni çok iyi tanıyorsun.Aşkım benim.mom ve kıdste çok maceralarımız oldu..😂♥️♥️ Rüzgar Aşkım nasıl. neden adamla kavgalısın hayrola🤣
blondee successfulwoman Ya ama bak şimdi çok fena haksızlık var burada. Ben seni neden bilemiyorum yaaaa Aaaaa😃😃 Rüzgar , rüzgarlık peşinde. Kocamda hak etti az sürünsün. De bakayım sen kimsin hemen ya mom ya da kidse gel hemen🥰
successfulwoman Zamansiz_ Aşkım yine atarım.ama attım herkes burda dedim kimsede görmemiş.kaldırmamda yalnışlıkla oldu.yoksa kaldırmazdım🤣