rebullavanda melebek kumaş valiz aklımdaydı aslında ama kendi sitesinde 78 cm 9 bin küsür yazıyor aşkım ya ben 3’lü set olarak 10.000 civarı düşünmüştüm. Anlamayadım ben mi cimrilik yaptım yoksa gerçekten bu fiyatlara artık valiz yok mu 🤣
melebek rebullavanda Valiz piyasasına epeydir hakim değilim 😂 bence alabileceğinin en iyisini al, ömürlük olsun. Bir de kumaş olmasına önem ver, malum bir uçak seyahati yaptığında vahşice hırpalıyorlar 😂
Zamansiz_ rebullavanda uygunA valiz yok canim 🥲 @Moonlight_ cicegimlede gecen ayni meseleyi konustuk 😮💨
Zamansiz_ melebek hele ucaga atarken sanki hinclarina almiscasina atiyorlar 2 3 valiz cop oldu bebek arabasida 🥲😮💨
Moonlight_ Zamansiz_ ay evet yaaa sacma sapan valizler bile almis basini gidiyor😐 bakalim ben daha siparis etmedim bugün yarin edicem insallah iyidir oda🫣
Moonlight_ Zamansiz_ evet sirf bu yüzden ucuz yazlik bi tane bebek arabasi almistim büyük oglumda izine gidip gelmek icin olursa olan ona olsun diye simdi kücügümdede onu kullanicam🤣🤣
Zamansiz_ Yaa bide konudan bagimsiz seninde meme küçültme yaotigini bilerekten bi kac sorum olucak postunu insallah konu disina cikarmam 😮💨 mesajda atilmiyor 😭
Zamansiz_ Moonlight_ aa haberlesmis gibiyiz bende oyle yaptimm asagidan cikardim iste gecen yikadim kuruladim onunla idare ederim sirada beklerken inis binislerde en azinda icinde oturmus olur
Moonlight_ Zamansiz_ evet bende posete gecirdim asaga depoya koydum gidecegimize yakin siler temizlerim katlamasida kolay benim normalde kullandigim araba iki parca oluyor katlaninca 🤣
Zamansiz_ Moonlight_ ewt ewt ayni panaro aldim kiza cok kullanisli cok hafif onu hic eskitemem bu minik iyi insallah rahatta eder yeter 🥲😂