Zamansiz_ aşkım gurbette çok zorlanırsın ya. Şöyle söyleyeyim ilk 15 gün kollarını tamamen açık bir şekilde geziyorsun Ve kambur bir şekilde yürüyorsun. Daha sonra kademeli olarak kollarını düz tutabiliyorsun yürüyüşün düzeliyor ama Örnek verecek olursam kapı kolunu açamıyorsun. Tamamen kendi gücüne dönme süren iki ayı hatta daha fazla bulabiliyor. Bırak çocuk bakmayı sana iki hafta kadar bakabilecek biri veya birileri olması lazım. Ameliyatımın beşinci ayında olmama rağmen bugün alışverişe çıktığımda bebek arabasını ittirmekten göğsüm inanılmaz sızladı tabii ki her işimi şu an ben halledebiliyorum ama bu en başından dikkat ettiğim için Kendimi sürecin en başında tamamen iyileşmeye odakladığım için şu an Rahatım. Benim sana tavsiyem ya ailenin yanında ol ya ailen senin yanına gelsin ya da küçük bebeğinin de yaklaşık 7-8 yaşında olmasını bekle.
Diğer türlü hem sana hem çocuklarına büyük bir eziyet olur. Bunları göze alabiliyorsan ol tabii ki çok büyük rahatlık. Ama bir ay yemek yapamayacaksın tuvalete rahatlıkla gidemeyeceksin çocuklarını asla Kucaklamayacaksın hatta çocuklarınla temasta bile olmayacaksın ilk 15 gün ise nefesini bile kendin kontrol edemeyeceksin devamlı yatman gerekecek Kolay bir ameliyat kesinlikle değil. Direnlerin vermiş olduğu acıyla hayat kaliten oldukça düşüyor. Ama dediğim gibi kendini zorlamayı tercih edersen bir ay sonra normal hayatına dönersin. Ben senin yerinde olsam gurbette tek başıma iki çocukla bunları asla göze almazdım ben annemin yanına gelip üç ay kaldım ve üç ay boyunca annem çocuğuma baktı bana baktı Tercih senin 🩵