perimasali802_ kleopatranizzz hiç Güzel değil keşke uyusam 🥲 söylüyorum ama gece oluncada uyumuyorum 😂
llanjalee kleopatranizzz sizin suçsuz olduğunuza inanmam pek olası değil kleoğcuğum ama sen öyle diyorsan inanayım bari 😜😂😂 ne güzel sohbet olmuş işte kız buraların sohbet postuna ihtiyacı var biraz muhabbet lazım çok durgundu hareketlenmiş 😅
kleopatranizzz llanjalee Bi postla yapacağını bilsem çoktan açmıştım ahahahah bizde dost muyuz düşman mı? Hkhkglgl
llanjalee kleopatranizzz ben uyuyordum ama insan haber eder akşama post var koş gel der hıhhhhm 🫢 jeton geç düştü anca şimdi trip atıyorum 😂
llanjalee kleopatranizzz yok kız garibim uykusuz uykusuz geziyo zaten kaldıramaz o kıyamam ben mooni’me ♥️😂 @Moonlight_ bebişim kilit mi vurursun kepenkleri mi indirirsin artık sen bul onu dikkat et 😂😅😅
kleopatranizzz llanjalee valla aşkım bianda geldi aklıma ve açmış bulundum hicbirşey için geç değil 🤣🤣🫂
llanjalee kleopatranizzz postunu salmayız artık bir ay boyunca (bir aksilik olmazsa ya da teknik bi aksaklık 😂) buraya yorum yapcam 😜
kleopatranizzz llanjalee Bide adamı yataktan atmış olmasın🤣🤣 dün gece yanaştıysa adam (bu hikayede yanan enişte)
llanjalee kleopatranizzz olan adama oldu 😂 yok yok mooni işini bilir ya hiç ya ikiz dimi @Moonlight_ 😅😅