kleopatranizzz Moonlight_ O kadar da hatim indirdim oysaki, neyse mukadderat diyip yavruları seveceğiz ahahahahah
kleopatranizzz llanjalee Ahahah kız jaleee konu önce ikizlere sonra pavyona nasıl geldi biliyor musun birinde @Moonlight_ diğerinde @Medusa başlattı benle @etoile her zamanki gibi suçsuzuz🤣🤣🤭🤭
llanjalee kleopatranizzz sizin suçsuz olduğunuza inanmam pek olası değil kleoğcuğum ama sen öyle diyorsan inanayım bari 😜😂😂 ne güzel sohbet olmuş işte kız buraların sohbet postuna ihtiyacı var biraz muhabbet lazım çok durgundu hareketlenmiş 😅
perimasali802_ Moonlight_ bnde öyle bide dizi vardi onu izledik 4 te uyumuşum ve şuan zombi gibiyim 🥴
perimasali802_ kleopatranizzz hiç Güzel değil keşke uyusam 🥲 söylüyorum ama gece oluncada uyumuyorum 😂
kleopatranizzz llanjalee Bi postla yapacağını bilsem çoktan açmıştım ahahahah bizde dost muyuz düşman mı? Hkhkglgl
llanjalee kleopatranizzz ben uyuyordum ama insan haber eder akşama post var koş gel der hıhhhhm 🫢 jeton geç düştü anca şimdi trip atıyorum 😂
llanjalee kleopatranizzz yok kız garibim uykusuz uykusuz geziyo zaten kaldıramaz o kıyamam ben mooni’me ♥️😂 @Moonlight_ bebişim kilit mi vurursun kepenkleri mi indirirsin artık sen bul onu dikkat et 😂😅😅
kleopatranizzz llanjalee valla aşkım bianda geldi aklıma ve açmış bulundum hicbirşey için geç değil 🤣🤣🫂