papatyamsigibi aşkım benim inan destek önemli. Sana destek olacak kimse varmı. Ev dağınıkken bu hal demiyecek bir eş. Belki günlerce akşam yemeginde makarna yemeyr razi gelecek bir eş. Senin uykusuzluktan gözlerini acamadigin zamnlarda ben bi saat bakayım sen uyu diyecek biri. Ben bazen o kadar uyksuz kalıyorum ki inan gözlerimi açamıyorum. Küçük oğlan öğlen uyksusu yapınca kızıma telefodnan video açıp uyumaya çalışıyorum ki oğlan uyanınca ayakta durabileyim. Eşim her zaman destek olamıyor. İşlerimiz oluyor dışarda onları hallediyor gündüz gece zaten evde yok. Olunca da pek bir işe yaramıyor bebeler onu istemiyor alışık olmadıkları için. Yani gözünü korkutmak yada yapma etme demek için demiyorum. İsterse on bakıcısı olsun. Bir anne iki bebegin herseyine yetişemez ve o çocuk bunun eksikliğini illa ki yasar. Kaç yaşında olursa olsun. Bu konufa da egerki çocuğun olursa kendni üzme. Annelik tamamen vicdan azabı üzerine kurulu ama bunu da biliyorsundur zaten. İhmalden kastın ne bilmiyorum ama kim bebeğini ihmal etmek ister ki🥲