Kızlar haftaya eşimle 3. Yıl dönümümüz var bunun için ne yapabilirim uzun zamandır istediğimiz gibi zaman geçiremiyoruz evde oluruz büyük ihtimalle ne önerirsiniz ha birde pasta üzerine ne yazdırabilirim
Yıldönümü
- Düzenlendi
@TombulHatun
@perimasali802_
@HurremSultan
@BlackandBlack
@Sevde_20
@belladonna
@Aliasafim
@Uykulupingue
@Eskobar
@Moonlight_
Bekliyorum libidosu yüksek bacılarım😂🌸
Gulsum12 sevdiğiniz hafif atıştırmalıklar yapabilirsin veya yemek güzel kırmızılarla süslenmiş masa , çok aydınlık olmayacak şekilde hoş bi ışık ve sevdiğiniz şarkılar eşliğinde dans, üzerine bir mini ve iç çamaşırı ile kombinler yapabilirsin 🔥🔥🔥🔥
Gulsum12 yazi olarak seninle bir ömür sevişmek🤣🤣( şaka şaka tabi) seninle bir ömür yazabilirsiniz
Gulsum12 ben bu soruya yarin cevap versem olurmuuu🤣
Moonlight_ olmazzzz
perimasali802_ ay bugün benden güzel fikirler cikmaz ciksa ciksa anca göster ama verme sürüm sürüm süründür sonra dön yat uyu derim 🤣🤣
Moonlight_ ne oldu sana 😄
gizew bomba gibi bugün yaklaşmayın patlariz 😂
Moonlight_ aman aman yapma arkadaşa oneri vermelisin😂
perimasali802_ uzaklaşalım 🏃♀️➡️
gizew su koca denen salak herif sinirlerimi bozdu yaaa adamin icinden su yardimseverligi söküp alicam keske olsa öyle bi imkanim🤣
perimasali802_ vermelimiyim vermemelimiyim 🤣
Moonlight_ erkekler bizim gibi değiller.Fazlasıyla merhametli ve temiz kalpliler 😂
Moonlight_ yok Yok verme 😂
gizew baslicam onun merhametine karsisindakide kiymetini bilse sorun yok ama o kisi hic bir zaman bize yardima gelmemistir benimki kosarak gider 🙄
perimasali802_ kimseye bisey vermiyorum bugün 🤣