Bu enflasyonda anca bu kadar olurdu zaten ne bekliyordum ki 🤷 kullanicaz artık eskisinde yenisini alırım 🤣🤣
Oyun vakti 💃Kocamı Trendyol'dan almış olsaydım nasıl yorumlardım ?
piyangobileti
Arkadaşlar bir koca almisimmmm
SLAAYYYYYYY👌🏻🔥💅🏻💅🏻💅🏻
AY ALLAHİMMM TAM BEDENİME GOREEEEE🤪👌🏻
Tabi biraz yaşıma göre büyük almışım ama olsun zamanla aradaki fark kapanır diye düşünüyorum 😁💀
Yanında iki tane hedayeeeee göndermiş satıcı Allah razı olsun ama cok ses çıkarıyorlar tercih şansım olsa daha sessizini alırdım 😂
Birde ben orayı kaçırmışım bunların bakım zamanları ne zamanda bir arada güncelleme gerekiyor sanki✂️✂️
gizew verdiğim paranın karşılığını almak isterim en hoşuma giden şey 😂
elifdedimbededim en kötü toz bezi olur 😂
HurremSultan tercihe göre 1.5 bilemedin 2 ay 😂 hediye koymaları beni de çok mutlu etti yoksa çekilecek çile değil 😂
piyangobileti arkadaşlar ürün olay. Bombe bombe. Com bir tarzı var tam bana göre
Baktıkça içim açılıyor, 😘
simonedebeauvoir bu şey yorumu değil mi “yorum yap kupon kazan” dkdkdk
piyangobileti ürünü çok beğenerek aldım, zamanla dış güzelliği değişse de her hâlini çok sevdim. Arada bir beni pişman ediyor ama genel olarak memnunum. 😁
Not: tavsiye etmiyorum, kişiye özel üretimdir 😂😂
- Düzenlendi
piyangobileti ürünü ilk gördüğümde waoww tam benlik bedeni kalıbı beni al beni alll diye yalvardı sanki aldımm tabi dış görünüşüne kanıp aldım biraz rengi değişti kafa kısmında ki tüyleri döküldü çabuk eskidi ama olsun hala hoşuma gidiyo iade etmeyi düşünmedim kendisini seviyorum zira yoksa herkesin kullabilceği bir ürün değil bana özel 😂
HurremSultan kocam da kocaammmmm ksjdkdkldl
piyangobileti bu fiyata kaçmaz nasjdjsjslk 😂😂
piyangobileti özel günlerde kullanmak için aldım. Beklentimin çok üzerinde geldi. Kullanma kılavuzuna göre hareket etmedim biraz yipratmis olabilirim. Ben aldığımda üst tarafinda kürk yoktu aslan yelesi gibi kürk yaptım ve gövde kısmında tüylenme vardı onun makinası varmış o tüylerden kurtuldum böyle çok iyi oldu 😜 özel gecelerde giyiyorum. Giyince çok mutlu oluyorum. Guymedigim zamanlar dolaba firlattigim oluyor neyse ki çok geçmeden askisina asıyorum 🫣😜 kilo aldığım zamanlarda göbeğimi ve basenlerimi çok çıkarıyor bak bu konuda eksi puan vereceğim çok sinirleniyorum yirtasim geliyor ama çok para verdiğim için yirtamiyorum 🫤
piyangobileti Trendyolda gezerken kocami gördüm 🤣 bunu almalıyım dedim yoksa fiyati yükselir ve hemen alirlar diyerekten hemen sipariş verdim 🤣 tam istediğim gibi oldu sadece birazcık fazla olan parçalarıni almalıydim şükür çok güzel oldu ömürlük kullanıyorum ♥️😂🤣🤣🤣
piyangobileti ah canım iyiki varlar hamdolsun ❤️ (bebelerim uyuyunca ben😂🤪)
etoile 🤣🤣🤣bu nee yaaa