Hamilelik istiyorum ne yapmam gerekiyor ?

• Yaklaşık altı ay önce iki aylıkken düşük yaptım.
  • Üç yıldır evliyiz .
  • Bu ay yeniden denemeye başladık .
  • 3 haziranda adetim bitti sonraki iki gün ilişkiye girdik . Doğurganlık dönemimde.
  • Dün gece aşırı kasık ağrısı yaşadım ve akıntı oluyor sanırım yumurtlama günü .
  • Sabah ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm
  • Şimdi ilişkiye girdik ve ayaklarımı 20 dk havada bekledim . Geçen sefer öyle yaptım ve hamile kalmıştım .
  • Erken gebelik testini ne zaman yaparsam öğrenirim ??
  • Ve ilk belirtiler ne olur genelde ?
  • Biraz uzun oldu ama umarım cevaplarsınız çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 🥲

yavuzzzzzz bu hafta yapsan kan tahlili beli olur bnce,hamilelik belirtisi tat koku hassasiyetti yorgunluk halsizlik ates basması mide bulantısı.hayirlisi olsun 🌸

yavuzzzzzz bende hamilelik istiyorum yaklaşık 7 gün önce bitti adetim bittiğinden beri ilişkiye girdiğimizde korunmasız giriyoruz sizce hamile kalabilir miyim yoksa yumurtlama günümü bekleyim

_OceanLove bence yumurtlama günlerini deneyin yinede ama çok zorlamadan eğer olmuşsa zarar vermeyin . İnanın çok bilgim yok umarım olur dua edeceğim sizede

yavuzzzzzz bizim kafalar gitmiş daha hamle değiliz 😂😂 gerçekten illa yumurtalama yada doğurganlık dönemindemi hamile kalınır sadece

yavuzzzzzz ya adetten kaç gün sonra hamile kalma ihtimali var illa ovulasyon gününe mi denk getirmemiz lazım benim 5 uygulama indirdim diğerinde 2 tanesi aynı diğer 3 aynı yumurtalamam bir gün arayla