yavuzzzzzz bizim kafalar gitmiş daha hamle değiliz 😂😂 gerçekten illa yumurtalama yada doğurganlık dönemindemi hamile kalınır sadece

yavuzzzzzz ya adetten kaç gün sonra hamile kalma ihtimali var illa ovulasyon gününe mi denk getirmemiz lazım benim 5 uygulama indirdim diğerinde 2 tanesi aynı diğer 3 aynı yumurtalamam bir gün arayla

_OceanLove

Bilmiyorum ama benim adetten hemen sonra doğurganlık dönemim zaten akıntıdan anlıyorum. Geçen sefer de adetten sonra girdik kaldım şimdi yine öyle yaptık bakalıö

yavuzzzzzz benim dün akıntım başladı doğurganlık dönemime mi girdim şimdi? Ama ben adetten bittikten sonra hergün ilişkiye girdim korunmasız sonra spermin kalitesini düştüğünü öğrendim 2 gün ara vermek istedim ne yapmalıyım

_OceanLove şeffaf akıntı varsa doğurganlık dönemi bide kasık ağrısı . Bende deneyebilirsiniz ama çocuk odaklı değil de kendinizi mutlu etmek için

yavuzzzzzz şeffaf olabilir çünkü sadece ıslaklık hissediyorum ya bir şey sorcam ben uygulamam var ve ordada doğurganlık dönemime girmişim yani eğer günaşırı yerine doğurganlık dönemim bitene kadar ilişkiye girsem olur mu yoksa 2 gün ara vermeli miyim öyle mi devam edeyim

yavuzzzzzz eğer bu hafta hergün yapsak hamile kalma ihtimalim var mı yoksa günaşırı mı yapayım bunu öğrendiğimden beri çok gerginim