Bilmiyorum ama benim adetten hemen sonra doğurganlık dönemim zaten akıntıdan anlıyorum. Geçen sefer de adetten sonra girdik kaldım şimdi yine öyle yaptık bakalıö
Gebe kalma
yavuzzzzzz benim dün akıntım başladı doğurganlık dönemime mi girdim şimdi? Ama ben adetten bittikten sonra hergün ilişkiye girdim korunmasız sonra spermin kalitesini düştüğünü öğrendim 2 gün ara vermek istedim ne yapmalıyım
_OceanLove şeffaf akıntı varsa doğurganlık dönemi bide kasık ağrısı . Bende deneyebilirsiniz ama çocuk odaklı değil de kendinizi mutlu etmek için
yavuzzzzzz şeffaf olabilir çünkü sadece ıslaklık hissediyorum ya bir şey sorcam ben uygulamam var ve ordada doğurganlık dönemime girmişim yani eğer günaşırı yerine doğurganlık dönemim bitene kadar ilişkiye girsem olur mu yoksa 2 gün ara vermeli miyim öyle mi devam edeyim
_OceanLove bence her sabah yapın ya ne olacak ki sabah daha verimli sanırım spermler
- Düzenlendi
yavuzzzzzz eğer bu hafta hergün yapsak hamile kalma ihtimalim var mı yoksa günaşırı mı yapayım bunu öğrendiğimden beri çok gerginim
_OceanLove gün aşırı yapın eğer isterseniz ayaklarınızı kaldırın bekleyin 20 dk inşallah tutar
yavuzzzzzz inşallah 2 gün bekleyeceğim.
_OceanLove aminnn inşallah bana da dua edin bende çok istiyorum ikizlerim olsun🥰🤗
Kızlar bugün ikidir mide bulantısı yaşıyorum neden olabilir üşüttüm mü yoksa hamilelik mi ?
İlk belirti mide bulantısı mıdır ? İlişkiden bir hafta geçti
sare08 amin inşallah
Koku hassasiyeti de var ama ilk zamanlar mümkün mü diye düşünüyorum adetime daha var
yavuzzzzzz test yaptır erken gebelik testi
yavuzzzzzz sen test yaptır madın mı? Yaptır kanda yaptır
_OceanLove yok ya geçenlerde yaptırmıştım ama adetken saçım dökülüyor diye . Bakayım adetim geçsin normal test yapıcam
yavuzzzzzz beklemek çok zor ister istemez insan düşünüyor
- Düzenlendi
_OceanLove adetine kaç gün vat
_OceanLove 2 haftadan az var
Bende hamilelik istiyorum. Adetim bitikden bir kaç gün sonra her gün ilişkiye girmeye başladık, ama çok sert yapıyoruz bu zararlımıdlr acaba?