İlk belirti mide bulantısı mıdır ? İlişkiden bir hafta geçti

Koku hassasiyeti de var ama ilk zamanlar mümkün mü diye düşünüyorum adetime daha var

_OceanLove yok ya geçenlerde yaptırmıştım ama adetken saçım dökülüyor diye . Bakayım adetim geçsin normal test yapıcam

Bende hamilelik istiyorum. Adetim bitikden bir kaç gün sonra her gün ilişkiye girmeye başladık, ama çok sert yapıyoruz bu zararlımıdlr acaba?

aayhhh bizde hergün yapıyoruz çok sert olmasada yani zevknize bağlı ama 6-7 günden sora birazda olsa yavaşlayın oluşmuşsa zarar gelmezsin doğurganlık dönemine girdin mi

_OceanLove kendi hesaplamamla girdim 16cı gündeyim ama bu uygulamayı doğurganlık dönemini göstersin diye indirmişdim ama karıştırmış her şeyi

_OceanLove sağ tarafım bu gün ağrımaya başladı bende korktum dün sertmi yaptık ondanmıdır nedir endişelendim. Normaldede reglime 1hafta kalalı hep sağ tarafım ağrımaya başlıyor bilemedim şimdi

aayhhh kız bende 29 mayısta regl oldum 😂😂 bende bittiğim günden 3 hazirandan beri bugüne kadar korunmadan ilişki yaşadım inşallah hamile kalırız canısı

_OceanLove benim sağ tarafım çok arıyor ama dokunduğumda hiss ediyorum yumurtalık o, doktorada ne zaman gitsem hiç bi şeyim çıkmadı şükür şimdide önemli bi şey değildir diyip oturuyom 😬

aayhhh benimde sol tarafım ağrıyor merdivenlere bile çıktığımda ağrıyor kalkıp oturduğumda aniden sence ovulasyon mu hamilelik mi