Ya eskiden popomu gecen saçım vardı sıkılıp kestirdim ama kısaya alışık olmadigim için ne toplayabiliyorum ne de şekil verebiliyorum, geri uzadı eskisi kadar olmasa da ama anne olunca da uzun saç zor oluyor şuan popoma yaklaştı fakat yoruyor beni başım vs ağrıyor güzelliğinden de vazgeçemiyorum, sizler hangi saçı tercih ediyorsunuz ❤

blackk Kısa saçlı kendimi hayal bile edemem. Sürekli bele yakın uzunlukta kullandım. Bir ara doğumda biraz kestireyim dedim.Boyu sırtımın ortasına geldide psikolojim bozulacaktı kısacık oldu mutsuzum diye eşimin başının etini yedim😅Çocukta olsa bende vazgeçme ya alışan için zor oluyor

blackk ne kisa ne uzun 🤣 bebekten dolayi sacim hep toplu zaten sagolsun acik olunca hemen sacimi cekmeye basliyor 😅

Ben kisa seviyorum zaten kivircik sacim var cok hosuma gidiyor da sagolsun kizlarimin sacimla basi belada hic rahat yok hep topuz toplamak zorunda kaliyorum.

blackk ben kısa kullanıyorum. Çok memnunum çok rahatım şu an uçları omuzlarima değiyor. Masada güzel oluyor duzlesincede topuz da at kuyruguda. Ben bu sene trend olan kesimi yaptım aşırı kullanışlı geldi. Yine keserim yani. Birde zaman almıyor. Duzlestirecek miyim catttt maşa mi yapacağım Cat çat çat çok pratik 😂

blackk kat kesim yaptım ben saçlarım hafifledi ya bnde çok severdim ama maalesef bndede ayni şikayetler oldu 🥲

blackk Benim saçlarıma karşı bir zaafım var ve asla kısa kestiremiyor,boyatamıyotum tek yaptığım çılgınlık kahkül ve uçlarını aldırmak fjfjfjfj şuan belime kadar

blackk Ben hamileliğime kadar hep uzun kullandım saçlarımı sonra kurutmanın zaman alması beni yormaya başladı. Doğumuma yakın ve sonrasında ise omuz hizasının bir tık altında kestim. Geçen yaz kuaförün gazına gelerek kulak hizasında kestirdim o kadar rahattım ki. Büyük bir risk almıştım ama çevrem kısa saçı daha çok yakıştırdı bana. Şekil verme ve toplama derdi ortadan kalkmıştı, salıyordum parmaklarımla havalandırıyordum şekil alıyordu direk, kuş gibi hafiftim. Şimdi yine omuz hizasını geçti. Tekrar kulak hizasında kestirmek istiyorum. Belimi geçen uzun bakır rengi saçlarımı çok özlüyorum bazen, ama kullanış açısından kısa ve açık kumral büyük rahatlık benim için. 🥲

blackk kısa kısa kısa kısa kısa nett önceden benimde saçım çok uzundu hamileyken kısacık kestim alıştım baya sonra uzadı yine baktım yok yapamıyorum benim saçım uzunken ben nasıl topluyodum onu bile unuttum sonra aldım makasi bı güzel kestim şuan omuzuna değiyor ve çok güzel kesmisim percemde kesmiştim

Senelerdir saçlarını uzatmaya çalışan ben 🤣 Lisedeyken uzun saçım vardı uçları sivri sivri oluyor diye kestirdim kırıkları al dememe rağmen kısacık yaptı saçımı o günden beridir hiç uzun saçım olmadı çok uğraşıyorum biberiye suyu falan ama olmuyor küstü herhalde saçlarım 🤷‍♀️ Kesinlikle uzun saç diyorum ben 💅

Benimde saçlarım kelebek kesimdi . Dün arkadaşım sağolsun evde kısa yaptı kulağımın altında aşırı rahatladım ve bana çok yakışıyor kısa saç

yavuzzzzzz rengi de vişne rengi gibi harika oldu aşırı dökülüyordu iyi geldi biraz

etoile sende erotizmi iyi yakalıyorsun🤣
        Peride de masum konuşmalarin erotizmini yakalarsin artik