Merhaba kızlar..
Bu aralar kendimi berbat hissediyorum.
Sürekli Erenköy acildeyim, yüksek anksiyete bozukluğu, panik atak ve depresyon üçünü aynı anda yaşıyorum. İlaçlarla ayakta duruyorum, hatta duramıyorum. Nefes alamıyorum, aynaya bakamıyorum, kendime bakmayı geçin saçımı toplamak yük geliyor. Bunun üzerine kızım aşırı üzerime geliyor. Sürekli inatlaşma, her şeye ağlama, dediğim dedik olsun kafasında. Sır kafam dağılsın diye başka şehire geldik ama yok olmuyor. Üzerine kızım rahatsızlandı, normalde şurup aşığıdır sırf içmesin diye evde köşe bucak saklarım ama hasta oldu ateşi düşmüyor kendimi parçaladım içmedi. Çığlıklarını duysanız sırf içmemek için yaptığı hareketleri görseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bende kendime hakim olamayıp koluna bir kaç kere vurdum. Bu seferde depresyon anksiyete hepsi aynı anda tuttu. Hasta çocuğuma kötü davrandım diye yedim bitirdim kendimi. Ateşini düşürmek için ılık duş aldırdım yine çığlık kıyamet, sırf gece ateşi çıkar korkusuyla ilacımı da içemiyorum çünkü aşırı uyku yapıyor. Ateşi çıkarda fark edemezsem diye ilaç kullanmıyorum. Beynimin içi allak bullak. Nasıl hasta çocuğuma el kaldırdım diye ölmek istiyorum. Ama inadı bildiğiniz gibi değil, duyan gören herkes bana Allah’tan sabır diliyor. Yine de evlat işte, yüreği yanan benim. Sizden ricam lütfen diyorum linçleyecek olanlar yazmasın zaten bir çıkmazın içerisindeyim. Bu aralar en ufak sese bile tahammülüm yok. Düşünün Erenköy acilde ki doktor eşime gerekirse işini bırak ama eşini yalnız bırakma demiş. Kızıma son zamanlarda ki davranış şekillerim yüzünden berbat bir vicdan azabı çekiyorum. Çevremde ki anneler en iyi anneymiş de en kötüsü benmişim gibi hissediyorum. Lütfen bana beni iyi hissettirecek bir kaç bir şey söyleyin, sanki kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum. Kızıma vurduğum için ölmek istiyorum ve bunu gerçekleştirmekten çok korkuyorum.
Aklımı kaybetmekten korkuyorum..
lboncukannesi senin gibi bi rahatsızlıgım yok ama . Yani hepimiz insanız canım benim ve hepimiz yeri geldi yaptık. Merak etme sabah olunca sarıl öp inan hiç olmamış gibi devam edecek. Benim kızım da 3 yaşında 15 gndür hasta gece 2 de duşa soktum uyumaz etmez bir sürü bagırdım ve hamileyim bin kat daha tahammülğm yok ona. Bacaguna vurdum sus artık diye gece yarısı olmuş canıö burnumda. Anne nolur lütfen bana vurma diye nasıl aglıyor atleti ıslandı aglamaktan. Bendr mahfettim kendimi aöa inan gereksiz. Bizde insanız ve onun bir annesi var ve sendrn iyi de kimse bakamaz. Kendine gel sen çok iyi bir annesin sabah olunca sarılman yeterli inan bana
elifdedimbededim İçimi o kadar rahatlattın ki ne kadar dua etsem gelir. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın inşallah canım benim, çocuklarımıza sağlıkla büyümeyi nasip etsin 🤲🏻💖
lboncukannesi amin kuzum. Bolca öpüşelim koklaşalım bebeklerimizle. Onlar bize emanet. Onları bu dünyaya getirmeyi biz tercih ettik onlar gelmedi yani. Senden başka sığınacak dalları yok ❣️
- Düzenlendi
lboncukannesi bak canım önce iyi bi psikolojide. olmalısın ki faydan olsun önce kendini iyileştir kuzum kızından önce kendine bak kendi tedavini eksik etme ve kızın içinde bol sabırlı olmak gerek dikkatini dagıtmayı denedin mi mesela bak tavşan ilacıni içiyor hadi sende ic ya da bu şurup çilekli sadece sensin hadi iç kimseye vermicem bu sadece senin çiçekli şurubun gibi gibi vermeyi dene olmadıysa sütüne meyve suyuna karıştır zorla da verebilirsin ama biri tutmali ki ağzına dökesin esimle oyke yapardık cok inatlasinca seni o kadar iyi anlıyorum kii oglum dun atesliydi hic uyuyamadım neredeyse tv karşısında atesli atesli bi uyudu bi uyandı sabah oldu esim şurup aldı icirdik bak herseyin cagresi var evet bende ogluma vurdum hatta dizi morarmıs ama inan ki cok pisman oldum kaynanam bana vicdansız derdi vurunca ama anne degil ki o sırada herseyini ceken benim haliyle bende vurdum ben kötü olsun diye vurmadım ki inancın olsun annelik dersi verenler senden benden çok vurup bağırıyor çocuk laf dinlemez anlamaz tahammül sabır ister sen pişman olmussun birdahakine daha farklı yollar deneyerek icirebilirsin şurubunu inan ki hicbir anne evladı kötü olsun istemez emin ol ben yazarken bile kendimi sorguluykrum bi laf var bilir misin anneliğin yarısı kendink suçlu hissetmektir..emin ol biz anneler neredeyse hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz elinden geleni yapıyorsun eminim tedavini yap dinen de dua et kuran oku kalbini ruhunu ferahlat Allah bi kapı acar ilaca da gerek kalmaz birgün Rabbim gönlünü ferahlatsın kimse vurmak bağırmak istemiyorum ama bazen kendimizi kaybdeiyoruz ne yazık ki keşke boyle olmasa ama oluyo bide senin özel durumun var üstüne biber olmuş.. dua et Allah bi yol verir hersey değişir kendine yüklenme gecmisi düşünme simdiye odaklan kızına sarıl babası geliyor mu beraber güzel vakit geçirin..💖
Merak etme çoğu kişi bu duumlardan geçebiliyor belli dönemlerde mesela ben geçen yaz çok büyük bir panik atak yaşadım karnıma kadar felç gibi yer yerim uyuştu ellerim kilitlendi felç geçiriyorum yada kalp krizi sandım ilaç verdi kullanmadım yoğun anksiyete sahibiyim son dönemler yine iyi değilim babam vefat etti eşimle aramda problemler oluştu iki oğlum var ikisi de zor çocuklar ufak olan hiç durmuyor 2 buçuk yaşında olmasına rağmen sürekli ağlar yaşam enerjim kalmadı herşey den soğudum psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kendim ve çocuklarım için
Kızını güzelce uyut hemen bir duş al abdest al temiz kıyafetler giyip evinin en sade köşesine geçip kıbleye dönüp içini tüm samimiyetinle rabbine dök aklından neler geciyor ilk hangi durumlarda kötü hissediyorsun kendini analiz et önce kendini anla dinle kendine yet ki kizinada yetebilesin kendini anlaman şu noktada çok önemli sen seni anladiginda çevrendekilerde anlar ve sana şifa olurlar bol bol selavat getir dua et dua ettikçe manevi gücün seni sardığina hiç şuphen olmayacak bir inancin olsun gercek bir görüntu gibi canlandir gözunde duanin etkisini ✨