Hafif Ben buradayım diyen bir koku istiyorum 🥲 yok bulamıyorum kendime göre bir koku Fiyat artışı yapmam lazım sanırım
Baştan çıkaran parfüm önerisi
Lancom Idole 😘
- Düzenlendi
https://pherosense.com.tr/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaatFhENAiGcwweo_0G15mSNtMlkhpl2Ao3dDsNk57eSKBR7t45PuUGru_g_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw
Ben yurt dışında yaşadığım için alamadım daha, ama instagram hesaplarından izliyorum çok etkileyici bir parfüm olduğunu biliyorum
Sevde_20 122 nasıl böyle deli gibi seviyorlar anlamış değilim. İşte zevkler renkler tartışılmazmış ya bana berbat bi koku geldi. Öyle abartılan kadar güzel değil bence. Libre 228 ona bin basar bence
aayhhh 10 ml için 400 lira çok değil mi ya 🤦🏻♀️ kalıcı,etkileyici bir koku arayışındayım bende
ilaydaelcin fiyatından haberim yok cnm esra ezmeci öneriyodu kadınlarda baya bayaa güzel yorum yapmıştı bence de gereksiz o kadar için… ben almadım ama yorumları cevremdekilerin memnunuyeti icin söyledim bence de o kadarı cok alamadım zaten kocam almaz 😀😃😄😁😁😆😆😆
Yusra Lancome la nuit
- Düzenlendi
ilaydaelcin zaten 1alana 1bedava. Karşı cinsteki feremon hormonunu artırır sizi arzulamasına sepep olur. Ama yani etkileyici istiyorum diyorsunda öneriyoruz onuda beyenmiyorsun. Senin 200tl verip aldığın kokumu etkili olucak Allah aşkına
- Düzenlendi
aayhhh hanımefendi iyi misiniz, kendinize gelin.
birincisi ben sizden öneri istemedim post sahibi ben değilim.
ikincisi fiyatı 10 ml+10 ml için bile fazla buldum bu sizi niye rahatsız etti hayırdır? benim 200 liralık parfüm kullandığımı da uydurmayın bir taraflarınızdan.
ha birde sepep değil sebep. “beyenmiyorsun” diye bir kelime de yok Türkçede. “beğenmiyorum” vardır evet. Önce Türkçe konuşmayı öğrenin sonra parfüm önerin💅🏻