İyi geceler herkese. Kızlar uzun uzun yazmak istemiyorum ama sorunumu da anlatmak istiyorum. Bekarkan 55 kiloydum evlendim bir kızım var 5 yıllık evliyim ve şu an 83 kiloyum ama son 1 yılda bu kiloları aldım resmen şaka gibi bir anda aldım özellikle basen, bacak ve karın bölgesi beni çok strese sokuyor asla istediğim gibi giyinemiyorun. Nasıl vericem bu kiloları nasıl hayata eskisi gibi neşeli bakacağım bilmiyorum. Kilo vermeye nerden başlamayalım, nasıl hareket etmeliyim lütfen bana yazın. Bütün önerilere açığım 😞❤️

birtemmuzhikayesi bir diyetisyenden destek alabilirsiniz 🙏🏻 bende hamilelik döneminde 62 kilodan 87 kiloya çıkmıştım ve bu aldığım 25 kiloyu başarılı bir diyetisyen ve iradem sayesinde 4-5 ay kadar bir sürede verdim hem fiziken hem de psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum aynaya baktığımda ki halim beni motive ediyor😊 destek almadan yaptığım diyetler 3-4 gun veya 1 hafta kadar sürüyordu tekrar diyeti bırakıp yemeğe başlıyordum sürekli bu döngü içerisindeydim en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim ve verdiğim kararın çok güzel sonuçlarıni aldim😇 darısı sizin başınıza 🙏🏻😊

birtemmuzhikayesi gel bana takıl 3 çocukla 55 kiloyken suan 50 olmuşum kilo almak ısterken birde😂😂😂😂 yemek yemiceksin bu kadar net kahvaltı yapıyorum öğlen yok acıktın dıyelim elma ye acıktırmıyor akşam yemeğinde bi çeşit bir tabak yemek ye benim iştahım yok bu şekilde yapıyorum hatta 2 gün aramam yemegı anca öyle zayıflıyorsun işte bende uğraşıyorum ki iştahım açılsın yemek yiyim 😂😂

Aralıklı oruç tavsiye ederim saat 11de kahvaltı o saate kadar şekersiz içecekler çay kahve özellikle su kahvaltıda klasik yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik tüketiyorum saat 3te ara öğünüm var 1 porsiyon meyve yada biraz kuru yemiş veya granola en son akşam yemeği 6 veya 7de makarna pilav yemiyorum o gün ne pişirdiysem kendime göre koyuyorum tabağa ve bol yeşillikli salatayla destekliyorum o saatten sonra bişey yemek yok ama şekersiz içeceklere devam mümkünse 2 litre su ve her gün yürüyüş ben evde yarım saatlik Leslie yapıyorum çok güzel terletiyo bugün 15. Günüm 3 kilo verdim

birtemmuzhikayesi doktora gidip kan değerlerine baktirdin mi insülin direnci kilo yapıyor mesela git mutlaka yaptır d vitamini bile düşük olsa kilo zor veriliyor aralıklı oruç diyetini öneririm hep yağdan gidiyor kilolar tabiki kafana göre değil diyetisyen eşliğinde yaparsan çok iyi kilo verirsin ben 1 haftada 4 kilo verdim bu diyetle

Lovely_00 d vitamini çok düşük bende 20 tane iğne vuruldum zaten o iğnelerden sonra aşırı aldım ama yine gittikçe kilo almaya devam ediyorum bi türlü motivasyon olamıyorum kilo vermek için

momandbbabyy Su çok içmeye çalışıyorum onun haricinde yemek degil ama aşırı tatlı şeyler yiyorum bana tatlıyı bırakmak çok zor geliyor o yüzden başlayamıyorum istemsizce resmen 😔

birtemmuzhikayesi aslında kilo akdıran şey tatlı değil sadece bilinçsiz bir şekilde fazla yiyoruz buda kiloya sebep oluyo tabi porsiyon olarak yeseniz gün içinde beslenmenizi hafif tutsanız fark görebilirsiniz belki 😌 bende tatlıya çok düşkünüm çok zorlanıyorum ama ufak tefek kaçamaklarla idare ediyorum

pinkdreamss 5 sene önce bekarken 54 kiloyu geçmedim o zamanlar istediğimi giyebiliyordum ve hiç şikayetim yoktu 🥲🥲