Kızlar aldığım kilolar sadece göbeğe gidiyor ne kol ne kalça ne basen kalça yok ama göbeğe gidiyor aldığım kilolar o kadar kafama takıyorum yardım edin sohbet edelim yaa

Prenseess_98

Ben de kilo aldığımda genelde göğüs ve göbekten alırım. Bu vücut yapısıyla alakalı. Spor yapamadığım ya da yapamayacağım dönemde korse kullanıyorum. Günlük kullanımda korsenin çok faydasını gördüm, vücudu şekillendiriyor 🙃

2 haftadır spor + diyet yapıyorum yinede aynı görünüyo gözüme bir türlü küçülmüyo göbek ben aldığım zaman direk Basenden alıyorum bizim ailede genetik 😑

Prenseess_98 iki ayda 10 kilo verdim kendimi sıkmadan hiç kısıtlamadan hızlı verirdim sıksaydım ama gerek yok öyle de yaptım 20 kilo geri aldım sonra az gitsin öz gitsşn

melaykeeee sıkılaşmadığı için 🥲 59 oldum hala armut göbekliyim. Evlenmeden önce de bu kilodaydım göbeğin g si yoktu resmen ama doğumdan sonra ne yapsam olmuyor 🫠🫠

Prenseess_98 kilon normal olsa kas kütlen az yağın fazla derdim ama kilon da varmış canım benim. O zaman kas kütlen de normal ama yağlısın da

Prenseess_98
          Öncelikle, en büyük sebebi genetik yatkınlık. Eğer ailede göbekten kilo alan senden başka birisi yoksa hormonal düzensizliklerden kaynaklı olabilir ya da beslenmenle alakalıdır. Basit karbonhidratları, doymuş yağları çok tüketiyorsan göbek çevresindeki yağlanmaya sebep olur.