Kızlar aldığım kilolar sadece göbeğe gidiyor ne kol ne kalça ne basen kalça yok ama göbeğe gidiyor aldığım kilolar o kadar kafama takıyorum yardım edin sohbet edelim yaa
Yardım plissss
Prenseess_98 doğum sonrası hepimizin ortak sorunu 🫢
gizew ama sadece göbeğe gidiyor canım ya
Prenseess_98 Benim de öyle 🤭
Ben de kilo aldığımda genelde göğüs ve göbekten alırım. Bu vücut yapısıyla alakalı. Spor yapamadığım ya da yapamayacağım dönemde korse kullanıyorum. Günlük kullanımda korsenin çok faydasını gördüm, vücudu şekillendiriyor 🙃
2 haftadır spor + diyet yapıyorum yinede aynı görünüyo gözüme bir türlü küçülmüyo göbek ben aldığım zaman direk Basenden alıyorum bizim ailede genetik 😑
momandbbabyy benimde göbek sadece başka yere gitmiyor
Prenseess_98 iki ayda 10 kilo verdim kendimi sıkmadan hiç kısıtlamadan hızlı verirdim sıksaydım ama gerek yok öyle de yaptım 20 kilo geri aldım sonra az gitsin öz gitsşn
Prenseess_98 ah ah gitmiyor bu göbekler bnde hepsi gitti ahanda bu göbek yok bacim gitmiyor 😬
Prenseess_98 ahhhh en rahatsız olduğum konu göbeğiiiimmmmm 😡 sanki hamileyim gibi bi gitmedi şu göbekkkk
Prenseess_98 Kilon normal mi peki?
melaykeeee sıkılaşmadığı için 🥲 59 oldum hala armut göbekliyim. Evlenmeden önce de bu kilodaydım göbeğin g si yoktu resmen ama doğumdan sonra ne yapsam olmuyor 🫠🫠
ladymomm şuan 77 kiloyum 😂 boyum uzun olduğu için göstermiyor ama göbeğim çok belli ya
- Düzenlendi
melaykeeee boyun kaç aşkooooo 😂
ladymomm 1.72 aşko jsjsjjsd
melaykeeee ooooo iyi çok yokmuş aramızda 168 bende 😂😂😂
ladymomm 78 ama sadece göbekde var
Prenseess_98 kilon normal olsa kas kütlen az yağın fazla derdim ama kilon da varmış canım benim. O zaman kas kütlen de normal ama yağlısın da
ladymomm tamam aşkım ama neden kalçaya gitmez de hepsi göbekde olur
Prenseess_98
Öncelikle, en büyük sebebi genetik yatkınlık. Eğer ailede göbekten kilo alan senden başka birisi yoksa hormonal düzensizliklerden kaynaklı olabilir ya da beslenmenle alakalıdır. Basit karbonhidratları, doymuş yağları çok tüketiyorsan göbek çevresindeki yağlanmaya sebep olur.