Kızlar bi alışveriş sitesi buldum yurtdışından geliyor aşırı uyguuuuuunnn ben şok geçirdim acil bakmanız lazım o uygulamaya 😂😂
TEMU
melaykeeee baktık aslında çok güzel ürünler de vardı. Sipariş denemedik. Sen denedin mi?
melaykeeee bende bakıyorm oraya ama henüz sipariş vermedim eşimin kuzeni sipariş veriyor oradan hatta bayram sornası onlara gittiğimizde temudan gelen kargosunu bizim yanmzda açtı ürün kaliteli doğru bir kaç kere sipariş vermiş kendisi bende bi cesaret edip deneyeceğim
Cicekliperde denedim aşkım bir sürü şey aldım çok ta güzel şeyler. Şimdilik böyle ufak tefek şeyler aldım bakalım nasıl gelecek diye
TombulHatun ben zar zor cesaret ettim valla bakalım benimkiler nasıl gelecek 😂
melaykeeee ben de Lego istiyorum çok uygundu 😂😂 bir de kendime birkaç gömlek beğendim
Kızlar yurtdışı uygulaması ben sürekli oradan yaparım alışveriş aslında hiç sorun yaşamadım hala gelecek olan kargolarım var
ozlen gümrükte de kesinti oluyor mu ödemede
melaykeeee
Bana da öğrencim söylemişti bende bakıyorum arada ama daha bir şey almadım. Kuzenime söylemiştim o kızına bir şeyler almış daha gelmemiş kargosu o gelsin ona göre bende alacağım 😅
Bende almayı düşündüğüm biiirsuru şey var ama az az almayı düşünüyorum yada kendime bı ortak bulayım onunla alayım diyirum vergiyi yarı yarıya öderim hehehe
Bütün fenomenler sıraya dizilmiş herkes temuyu tanıtıyor. Yakında orada pahalılaşır 😖
melaykeeee güzel gelir inşallah kendimi geçtim kızıma çok güzel şeyler beğendim 😂😂
Bubenimoykumm onu da mı keşfettiler Ya 😅
melaykeeee ay yazlik elbise falan ben ordan aliyorum ya cok iyi oluyor kalitesi bazilarin bekledigim gibi olmuyor ama idare ediliyor yinede 💃🏻
Cicekliperde aşırı uygun aşkım ya 😂
ozlen kalitesi nasıl geliyor aşkım 😍
belladonna çocuklara göre o kadar güzel şeyler varki inanamadım😂
kizatasozu arkadaşını bul aşkım 😂
Bubenimoykumm ay inşallah olmaz öyle bir şey 😂