Kızlar yurtdışı uygulaması ben sürekli oradan yaparım alışveriş aslında hiç sorun yaşamadım hala gelecek olan kargolarım var

melaykeeee
    Bana da öğrencim söylemişti bende bakıyorum arada ama daha bir şey almadım. Kuzenime söylemiştim o kızına bir şeyler almış daha gelmemiş kargosu o gelsin ona göre bende alacağım 😅

Bende almayı düşündüğüm biiirsuru şey var ama az az almayı düşünüyorum yada kendime bı ortak bulayım onunla alayım diyirum vergiyi yarı yarıya öderim hehehe

melaykeeee ay yazlik elbise falan ben ordan aliyorum ya cok iyi oluyor kalitesi bazilarin bekledigim gibi olmuyor ama idare ediliyor yinede 💃🏻

Fiyatlara ve ürünlerin güzelliğine bakarmısınız 😂 şimdilik böyle küçük şeyler aldım

Bide tencere takımları efsane fiyat 😂

melaykeeee ay ne bileyim kizz tr geldigini bilmiyorduuum sen nezaman siparis ettin kargo ücreti falan oluyormu orda? Ve kargon nezaman gelecek bana haber edersen tr gelince ordanda yaparim 😜😂

Moonlight_ aşko dün sipariş ettim 10-19 temmuza arası geliyor. Kargo ücreti yoktu vergi ücreti yaptığın tutara göre değişiyor 144 TL ödedim ben vergi ücreti 😂