melaykeeee TombulHatun bendeee ya aşırı güzel tokalar aldım bile suluk aldım bi görsen varya aşırı iyi 😂
Moonlight_ melaykeeee ay ne bileyim kizz tr geldigini bilmiyorduuum sen nezaman siparis ettin kargo ücreti falan oluyormu orda? Ve kargon nezaman gelecek bana haber edersen tr gelince ordanda yaparim 😜😂
melaykeeee Moonlight_ aşko dün sipariş ettim 10-19 temmuza arası geliyor. Kargo ücreti yoktu vergi ücreti yaptığın tutara göre değişiyor 144 TL ödedim ben vergi ücreti 😂
Moonlight_ melaykeeee anladim askim bazen burdada tarahinden önce geliyor ordada belki öyle olur. Bi gidince bakarim artik annemin teline indireyim onada göstereyim🤣🤣🤣
TombulHatun melaykeeee küçükken takıyorlar 3 yaştan bildiriyorö saç kavgası yüzünden saçını kestirdim 😂😂
TombulHatun melaykeeee çok ciddi dün kestirdim hemde 😂 saçını toplarken ki ağlaması yüzünden komşular dövüyoruz zannedecekti, kestirmeye giderken diyorki anne hiç toplamican dimi 😂😂
meleksen1 Bubenimoykumm Alışveriş yapıp memnun kalan var çevremde birkaç kişi canım, ama ben henüz sipariş vermedim ☺️