TEMU
Bende almayı düşündüğüm biiirsuru şey var ama az az almayı düşünüyorum yada kendime bı ortak bulayım onunla alayım diyirum vergiyi yarı yarıya öderim hehehe
Bütün fenomenler sıraya dizilmiş herkes temuyu tanıtıyor. Yakında orada pahalılaşır 😖
melaykeeee güzel gelir inşallah kendimi geçtim kızıma çok güzel şeyler beğendim 😂😂
Bubenimoykumm onu da mı keşfettiler Ya 😅
melaykeeee ay yazlik elbise falan ben ordan aliyorum ya cok iyi oluyor kalitesi bazilarin bekledigim gibi olmuyor ama idare ediliyor yinede 💃🏻
Cicekliperde aşırı uygun aşkım ya 😂
ozlen kalitesi nasıl geliyor aşkım 😍
belladonna çocuklara göre o kadar güzel şeyler varki inanamadım😂
kizatasozu arkadaşını bul aşkım 😂
Bubenimoykumm ay inşallah olmaz öyle bir şey 😂
TombulHatun bendeee ya aşırı güzel tokalar aldım bile suluk aldım bi görsen varya aşırı iyi 😂
Moonlight_ moniiiii😡😡 madem böyle bi uygulama var niçinnnn bize söylemiyorsun😂
Bide tencere takımları efsane fiyat 😂
melaykeeee ay ne bileyim kizz tr geldigini bilmiyorduuum sen nezaman siparis ettin kargo ücreti falan oluyormu orda? Ve kargon nezaman gelecek bana haber edersen tr gelince ordanda yaparim 😜😂
Moonlight_ aşko dün sipariş ettim 10-19 temmuza arası geliyor. Kargo ücreti yoktu vergi ücreti yaptığın tutara göre değişiyor 144 TL ödedim ben vergi ücreti 😂
melaykeeee saçına toka taktırmayan kızım ağlıyorm 😂 güle güle kullansn prenses
melaykeeee anladim askim bazen burdada tarahinden önce geliyor ordada belki öyle olur. Bi gidince bakarim artik annemin teline indireyim onada göstereyim🤣🤣🤣
melaykeeee
Fiyatları da aşırı iyi her kategori öyle 😅