Moonlight_ melaykeeee ay ne bileyim kizz tr geldigini bilmiyorduuum sen nezaman siparis ettin kargo ücreti falan oluyormu orda? Ve kargon nezaman gelecek bana haber edersen tr gelince ordanda yaparim 😜😂
melaykeeee Moonlight_ aşko dün sipariş ettim 10-19 temmuza arası geliyor. Kargo ücreti yoktu vergi ücreti yaptığın tutara göre değişiyor 144 TL ödedim ben vergi ücreti 😂
Moonlight_ melaykeeee anladim askim bazen burdada tarahinden önce geliyor ordada belki öyle olur. Bi gidince bakarim artik annemin teline indireyim onada göstereyim🤣🤣🤣
TombulHatun melaykeeee küçükken takıyorlar 3 yaştan bildiriyorö saç kavgası yüzünden saçını kestirdim 😂😂
TombulHatun melaykeeee çok ciddi dün kestirdim hemde 😂 saçını toplarken ki ağlaması yüzünden komşular dövüyoruz zannedecekti, kestirmeye giderken diyorki anne hiç toplamican dimi 😂😂
meleksen1 Bubenimoykumm Alışveriş yapıp memnun kalan var çevremde birkaç kişi canım, ama ben henüz sipariş vermedim ☺️
Goat melaykeeee Bende az önce inceliyordum ama kafam karıştı. Kuzenim sipariş vermiş bir gün sonra her siparişi temin edilemiyor veya fiyat bilgisi yanlışlığından iptal edilmiştir uyarısı almış. Benimde sepet dolu ne yapsam diye düşünüyordum😄
meleksen1 Bubenimoykumm toka telefon kılıfı takı falan baktım 😂 şöyle vaktim olsa detaylı bakacağım ama tam elime telefonu alıyorum birşey oluyor oğlum durmuyor hep yarım kalıyor 😀