Yoğun istek üzerine açılan DİYET postudur arkdşlr :)))

Hadi bakalım bu kadar ısrar üzerine kaçamak yaparsanız bu Lady sizi keser, doğrar, biçer 🔪

Bende sizinle beraber bugünden itibaren başlıyorum. 1 Temmuz pazartesi hepimize hayırlı uğurlu bir başlangıç olsun efenimm 😅

Şimdi çok hoşnut olacağınız bir şey bırakacağım buraya 🧚‍♀️
Bir arkadaşım 21 günlük Aralıklı oruç kampına katılmış ve her hafta yeni listesini benimle de paylaşacak. Bu haftadaki listeyi yeni paylaştığı için postu geç açtım 🙈
Bence bu listelerin kıymetini bilin ve güzel güzel uygulayın 700 liralık listeleri size bedava yolluyorum daha ne olsun 🤪😂

ladymomm psikolojik olarak hazır değilim heves yok azim yok aşkım keşke kendiliğinden gitse sağlıklı şekilde geri de gelmese ayrıca sen 59 kilo ile ne vermeye çalışıyorsun daha 😂 ben 70 olsam tamam dicem

Oluyorumanlasana inat ettim bu 59-60 arasında sürünmek istemiyorum 😂😂😂 60 ı görünce bir bana geliyorlar sndjjdksls sen o kadar var mıydın ki aşkım ben seni daha zayıf hayal ettim hep

ladymomm 76 78 arası gidip geliyorm bende ama 70 den aşağı düşmek istemiyorum kocamin yanında çocuk gibi kalıyorm kendisi 190 boyunda 110 kilo ama asla göstermiyor kilosunu 90 gibi duruyor kalıplı olduğu için benim asla vermemi istemiyo 😂 seni 80 görsem yeter diyo o iki kiloyu 5 yıldır aldıramadi 78 olduğum an diyete girip 75e düşüyorum sabit 2 yıldır 75

ladymomm aşkım beraber çok güzel ilerliyorduk ya sonra birden bayram girdi falan ben sık girmedim ama devam ettim diyete başlangıç kilom 82 ydi şimdi 70 buçuk oldum Nisanın son haftalarından beri diyetteyim çok da güzel verdim bu listeleri de inleyeyim uygularım

ladymomm
            Diğer diyette ilk başlangıç 82 kusiratlıydi
            Güncel kilo : 78.88 yanlış hatırlamıyorsam
            Hedef : 70 şimdilik
            Asıl hedef 65 hatta olursa 60
            Hadi Bismillah 🌸❤️

ladymomm yaa diyet postlarinin vazgecilemez ismi 😍😍 ben yarin itibariyle aranizdayim askim bugun esim son dk mangal diye tutturdu hazirlik yapmaktan kahvalti da yapamadim. Tek ogun yaparim bugun buyuk ihtimal yarin bana gore 12 size gore de 14te kahvaltiyi atmis olurum🥲😍

ladymomm oooo ladyyymmmm süpersin seni sahalarda görmek cok güzell😍💃🏻💃🏻❤️

Oluyorumanlasana aşkım senin kocam bir Dev Adam 🫢 190 boyla 110 göstermemesi kadar normal bir durum yok 😅 senin boyunda uzunsa olduğun kiloyu çokta takma ama sırf eşin istiyor diye de olmak istediğin kilonun üzerinde bir hayat yaşattırma kendine 🧚‍♀️

Cicikiz bayramdan dolayı bende aktif olamadım hatta diyet bile yapmadım diyebilirim. Bugünden sonra toparlayacağız hep beraber inşaallah. Sen çok az girmene rağmen tek başına çok güzel ilerledin, sonuçların da bir o kadar güzel oldu 🥰 Aralıklı oruç günlük hayatına uygunsa mutlaka güzel sonuçlar alırsın. Sadece akşam yemeğinden sonra sıvı hariç hiçbir şey tüketmemen lazım. Sıvı derken ayran, süt bunlar da yasak tabii ki 🌹

gizew teşekkür ederim bebeğim harika olan sensin. ❤️

123loriyy her hafta yeni liste veriliyor. Listeler şu şekilde ilerliyor, 6 gün boyunca diyeti uyguluyorsun tartılacağın gün yeme içme olarak serbest oluyorsun. Yani pazartesi ve cumartesi gününe kadar listeye tam şekilde uyar ve hiç kaçamak yapmazsan pazar günü aç karnına tartıldıktan sonra dilediğini yiyebilirsin. Porsiyon kontrolü ne kadar iyi olursa o kadar güzel olur bunu da unutmamak lazım ❤️ 2. Haftanın listesi pazar günü verilecek