Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm
Oooo ladyyyy sahalara geri dönmüşsün 🤩🤩
ladymomm yok kiz ben biraktim dikkat etmiyorum ama yinede dengeli beslenmeye devam aliskanlik tabi izinde bu böyle kalmaz eminim 🤣 dün esime diyorum sundan yiyelim bundan yiyelim diye 🤣🤣🤣🤣
ladymomm aşkım bende tam bu postu bekliyordum 82 ile başlafığım yolda şuan 73 kg yim 2 haftafırda yoğun kaçamaklarım oldu fakat ertesi gün cezalandırdım kendimi ve 73 kgyi korudum şükür şimdii hedef ilk olarak 70 sonra 65 ve daha sonra 60 inşallah hedefe 13 kg var
belladonna yoğun istek üzerine buralardayım 😅 adımda diyetisyene çıksın istemiyorum yaaa beni diyetten ibaret hatırlamayın anam 😂🙈
O değil çoğu da evinde değilmiş beni mi keklediler ne yaptılar 🥲 postu açtım gelen giden yok 😂😂
ladymomm benim boyum 168 ama benimde 75 olduğuma inanmıyorlar 😂 en fazla 70 diyorlar onların gözü beni böyle eden 😂
Moonlight_ izinden sonra diyete başlayacaksın o zaman ahhahaha 😂 özlemişsindir buranın lezzetlerini gelince bol bol ye 😂
Oluyorumanlasana aynı boydayız bu arada 😂😂😂 ayy her şeyimiz aynı çıkıyor bak delircem ajjxjdkslsl
ESMERBOMBA_ aşkım benim şahane gidiyorsun 😍 Bende 21 gün boyunca buralardayım sonrası Allah Kerim 🙈 3 hafta boyunca bizimle beraber devam edersen eminim yine çok güzel sonuçlar alırsın 🥹❤️ bu arada tek başına bile harika işler çıkarıyorsun 🧚♀️
- Düzenlendi
Kahvaltı;
1 dilim kaşar peyniri ve 5 adet zeytinle açık tost
1 dilim süzme peynir
Domates, salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
Ara öğün;
1 adet züber
1 su bardağı süt ile soğuk kahve
(İçine ek olarak protein tozu ve kolejen ekledim.)
Akşam yemeği;
2 adet küçük kabağı rendeleyip soteledim
Üzerine 3 yemek kaşığı yoğurt ekledim
✅2,5 litre su içildi
✅45 dakika Grow With Jo video yapıldı (260 cl)
✅1 adet soda içildi
✅Gün içinde yeşil çay içeceğim 🧚♀️
@belladonna
@newmommy_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@perimasali802_
@Moonlight_
@Oluyorumanlasana
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
ladymomm inşallah canım hep beraber başaracaz
ladymomm Öyle olacak valla bekleyin beni eylülde aranizda olurum🤣🤣🤣
ladymomm masterchef izlerken senin gün özetine bakmam peki 🤣🤣🤣🤣
ladymomm tamam canım 🥰
Moonlight_ geçen seneden beri Masterchef beni sarmıyor yaaa. Şu an açık ama yüzüne bile bakmıyorum tvnin 😂😂