perimasali802_ Aglicaktabikolaymi veririsin askim bn yine ayni kaldim yaa Ama hep bareber yine vercez inşallah 🌸
yarentoo perimasali802_ yaaa hiç okumadım inan ki 😂 ne bileyim görümcemin yardımcıları var seni de ondan sandıydım 😂😂😁
anonim9 yarentoo yaa off bı evde duramiyorum ki bı yeme düzenim yok kiii. Bende çok sıkıldım bu durumdan toparlamak istiyorummmm o gücü bulamadimm 💆💆
perimasali802_ Nasil gidiyor kızlarım rabor verin hele bana 😂 Bn ayni klasik kahvaltı yaptim sinirden leslie yaptim 30 er dakika Akşam ada yapsam tamdir ya😤 @yarentoo @Aglicaktabikolaymi @anonim9 @newmommy_ @ozlen @amaniyibe
anonim9 perimasali802_ ay çok kötü gidiyor perisi. Evde duramiyorum dogru düzgün o yüzden hiç düzenim yok. Ev aldı başını gidiyo ben aldım başımı gidiyorum oğlum desen o zaten ucuşlarda. Ben yine cokuslerdeyim 😂😂😂😂
ozlen perimasali802_ Vala ben ayak üstü bir kahvaltı yaptım daha spor yapmadım bugün çocukların doktor kontrolü var yürüyerek gideceğim iyi olur
amaniyibe perimasali802_ valla gitmiyor ya sabah harika başlayıp sonra b*ka sarıyoruz oğlumla 🥲 ağlayarak aşure yiyorum