ladymomm ya sen nerelerdesin valla gözlerim hep seni aradi.
Ne alemde olduğuma gelirsekte 😂😂 ne verdim ne aldım aynı duruyorum tam diyet değil ama azda olsa dikkat etmeye çalışıyorum. Verdiğim kiloda kaldım
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm yaa bende bıraktım canımın içi… kilomu korumaya çalışıyorum artık eylüle kadar sonra yeniden başlarım inşallah… 2ayda sayende 10kilo verdim 74üm, hedefim 70 hatta 65ti devam edeceğim😘
ladymomm
Asıl sen nerdesin nerdeeeeeeee
belladonna karamlar pilavlar gommekle mesgul o suan😂
yarentoo haberleri Yok 🤣
yarentoo afiyet olsun canım benim 💕🫂
perimasali802_ o zaman wp den gomderme yap 😁😂😂
yarentoo üstüne alıyorlar yaa 🤣 sonra ay bu olmuş ya şu olmuş en iyisi kudursunlar
@ladymomm
@perimasali802_
@newmommy_
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@_OceanLove
Eyyy cemaati mülim nerdesiniz ya hep ben atıyorum resim. 🙈🙄😋
- Düzenlendi
yarentoo afiyet bal şeker olsun kuzummm❤️❤️❤️ ben daha atamıyorum kaynanama işkolik diyordum ondan beter çıktım hayla biraz işler var sonra kahve keyfini atarım 😂😂🙈
yarentoo 😅 atmaya vaktim pek yok zaten bütün aç kalıyorum
ladymomm bizde devam ediyoruz neden öyle diyorsun 😂
yarentoo hergun hazırlayıp atmaya eriniyorm aslında diyet lavaş aldım onun arasına ne bulursam depiyorum 😂gömüyorm diyetteyim ama 1 haftadır hiç bozmadım 🥰kem gözlerinizi çekin üstümden
_OceanLove ohhh sana da afiyet olsun beybi benim de vaktim yok yerken atıyorum. Bulaşığı topladım mutfağı sildim süpürdüm şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum 🙄🙄
Oluyorumanlasana kız nereden aldın lavaşı bende istiyorum 😂 qmaaan bende bugün itibari ile spor ve aşırı istikrarlı bir şekilde asla bozmicam. Maşallah maslalah ne nazarı edicem sen boğazını tutamadiktan sonra 😂😂😂😁
perimasali802_ bünyen alışmıştır şimdi keşke benimki de almışsa eskiden 2 gün hemesem bana mısın demezdi canım kendim 😁😂🙈
_OceanLove teşekkür ederim bu arada 💐🥰
yarentoo
Bundan cnm