ladymomm ya sen nerelerdesin valla gözlerim hep seni aradi.
Ne alemde olduğuma gelirsekte 😂😂 ne verdim ne aldım aynı duruyorum tam diyet değil ama azda olsa dikkat etmeye çalışıyorum. Verdiğim kiloda kaldım

ladymomm yaa bende bıraktım canımın içi… kilomu korumaya çalışıyorum artık eylüle kadar sonra yeniden başlarım inşallah… 2ayda sayende 10kilo verdim 74üm, hedefim 70 hatta 65ti devam edeceğim😘

yarentoo yaa canimsinn🥹🥹 evet burayi cok bosladikk donusum muhtesem olucak yareniimmm bekle beni😎😎😎😎

yarentoo üstüne alıyorlar yaa 🤣 sonra ay bu olmuş ya şu olmuş en iyisi kudursunlar

ladymomm eşim oğlum ve ben hastalıktan kırılıyoruz ladyy hiç ugrayamadim buralara 🥺

yarentoo afiyet bal şeker olsun kuzummm❤️❤️❤️ ben daha atamıyorum kaynanama işkolik diyordum ondan beter çıktım hayla biraz işler var sonra kahve keyfini atarım 😂😂🙈

yarentoo hergun hazırlayıp atmaya eriniyorm aslında diyet lavaş aldım onun arasına ne bulursam depiyorum 😂gömüyorm diyetteyim ama 1 haftadır hiç bozmadım 🥰kem gözlerinizi çekin üstümden

_OceanLove ohhh sana da afiyet olsun beybi benim de vaktim yok yerken atıyorum. Bulaşığı topladım mutfağı sildim süpürdüm şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum 🙄🙄

Oluyorumanlasana kız nereden aldın lavaşı bende istiyorum 😂 qmaaan bende bugün itibari ile spor ve aşırı istikrarlı bir şekilde asla bozmicam. Maşallah maslalah ne nazarı edicem sen boğazını tutamadiktan sonra 😂😂😂😁

perimasali802_ bünyen alışmıştır şimdi keşke benimki de almışsa eskiden 2 gün hemesem bana mısın demezdi canım kendim 😁😂🙈