Diyetlendimm 🧚♀️
yarentoo
Aşkım acıkmadım çünkü 5 öğünü de yaptım.
Böyle tam acıkır gibi olduğumda öğün saati geliyordu zaten. Birde kahvaltıyı 8-10 arasında değil de en geç 11’de yaptım. Kahvaltıya geç başladığım için öğünler arasında da uzun bir süre olmadı 😂 öğünleri 11:00 - 14:00 - 16:30 - 18:30 ve son öğünü 21:00-21:30 gibi yaptım. Sana tavsiyem dayanamam dersen eğer benim gibi sabah muz akşam nektari yiyebilirsin. Ananas çok iyi ödem sökücü ama onun karın doyurucu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımla beraber yaptım o ananas kullandı ama ben tok kalırken o aç kaldı ve kendisi 48 kilo 😂 yani o kiloda benden daha tok olması gerekirken aç hissetti sürekli ama o sebze de yemeği de yiyemedi çalıştığı için. Eğer sen taze fasülye tarzı bir şey yersen daha iyi olur doyuruculuk açısından. Ben evde ne varsa onu kullanmak istediğim için sebze olmadığından semizotu yoğurtladım
ladymomm istedigin kiloya kavuşursun inşallah canım benim 🥰
ladymomm
Bu sefer yapacağım lady bu sefer işler biraz karışık. Sağlık sorunları falan da araya girdi iyice şiştim
ladymomm
Muz ödeme iyi geliyor mu Ya
aselinannesi9398
Yarın tam motive geliyorum 🏃🏻♀️
@newmommy_ aşkımla karar verdik İsveç diyeti yapacağız 13 günlük
Buradan sesleneyim bizimle beraber (aynı liste olmak zorunda değil) kim devam edecek 🚨
@Aglicaktabikolaymi
@yarentoo
@anonim9
@perimasali802_
@Oluyorumanlasana
belladonna
Kötü bir şey yoktur inşallah aşkım
belladonna
Muz ödem atıcılar arasında yer alıyor ama sen ananas kullan istersen burada ben bulamadım diye muz yedim. Nektarinin ödem atmayla bir alakası yok mesela ama tuvalete güzel çıkarıyor diye akşam onu yemek istedim çünkü sabah ve akşam muz ağır gelirdi. Semizotu da güzel bağırsak çalıştırıyor sebze yemeği yapamam dersen benim gibi meze yapabilirsin
ladymomm
Yok yok ladym ciddi değil aslında ama neren ağrısa kalbin orada oluyor misali. 1 haftadır çok fazla ilaç aldım ve aşırı şiştim ellerim de döküntüler başladı falan ben nedenini ilaçlara bağlıyorum
ladymomm
Mezeye bayılırım ben. Semizotunu da aslında aşırı seviyorum ama şu anda sıvı şeyler tüketebiliyorum. Ananası da buldum aldım blend yapıp içtim. Meyveleri kolay yerim de diğerleri sıkıntı biraz
belladonna
Çok geçmiş olsun aşkım 🌺
Kesin ilaçlar yan etki yapmıştır
belladonna
Neden sıvı tüketiyorsun ki? Katı şeyler yiyemiyecek durumda mısın şuan? Kız vallahi endişelendim bak neyin var senin 🥺