ladymomm
Yok yok ladym ciddi değil aslında ama neren ağrısa kalbin orada oluyor misali. 1 haftadır çok fazla ilaç aldım ve aşırı şiştim ellerim de döküntüler başladı falan ben nedenini ilaçlara bağlıyorum
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm
Mezeye bayılırım ben. Semizotunu da aslında aşırı seviyorum ama şu anda sıvı şeyler tüketebiliyorum. Ananası da buldum aldım blend yapıp içtim. Meyveleri kolay yerim de diğerleri sıkıntı biraz
belladonna
Çok geçmiş olsun aşkım 🌺
Kesin ilaçlar yan etki yapmıştır
belladonna
Neden sıvı tüketiyorsun ki? Katı şeyler yiyemiyecek durumda mısın şuan? Kız vallahi endişelendim bak neyin var senin 🥺
ladymomm İsveç diyeti ne aşkım bilgi verirmisn
ladymomm birakmaya meyiliyim balım 🤕
ladymomm çok isterim ama yapamıyorum🥲
Hayırdır neyiniz var 🤨
Nedense bayramdan bu yana bir türlü tempo tutmadı. Ben geliyorum siz gidiyorsunuz, ben gidiyorum siz geliyorsunuz 🫠
Oluyorumanlasana
Dur aşkım link atayım
@newmommy_ Bununla 13 günde 6 kg vermiş, yorumlarda da 7-7,5 kilo verdiğini söyleyen var bizde bir spor programı seçtik onunla beraber 13 gün bu listeyi uygulayacağız
ladymomm biliyorsun canim 😂
ladymomm tabiki ben 🙋🏻♀️
ladymomm ya aynen oyle oldu cidden ben okullar açılınca artık şartlandırdım kendimi😑 nerede o istikrarım ah ah
ladymomm
Teşekkür ederim ladyyyy bende öyle düşünüyorum
ladymomm
Özelden yazacağım 😗
belladonna
Tamam aşkım bekliyorum 😘
perimasali802_
Bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂😂😂
aselinannesi9398
Aşkım söz 13 gün full time buradayım 😂 en azından akşam gün sonu için mutlaka gelcem hep beraber olalım güzel geçsin sürecimiz 🫂❤️
Aglicaktabikolaymi
Okullar açılınca mı başlayacaksın diyete