ladymomm perimasali802_ Aşkım kola içene kadar onun yerine yemek yanına pilav filan yesen daha iyi. İnan bana bir bardağında bile ne kadar şeker var
ladymomm ozlen İnşallah bakalım hayırlısı ile bu diyetle 3-4 kilo versem bile süper olur 😂 7 kilo veren varmış ben 4 kiloya da razıyım nsjjdkdlsk 13 günün sonunda sonuçları paylaşacağım zaten
ozlen ladymomm evet ya seviyorum yürüyüşü ikizlerimi aldım baya yürüdük bide hep yokuş ya benim evim baya kalori yakıyorum 😅😅😅😅
Oluyorumanlasana ladymomm 17.00 da bugün ki menümüz lahmacundu 1 tane yedim doymadım 1.5 yedim idare etti sabaha açlıktan ölmezsem görüşürz laydm😂
yarentoo ladymomm ben varım lady aşk olsun beni etiketlemissin. 🙈 Bugün kaçamak oldu sıkıntı yok toparlicaz. 😍😁
ladymomm yarentoo Ben gelemedim ama aktif olmadığımdan beri diyete devam ediyorum hiç bozmadım. 5 gündür İsveç diyetiyle beraber sporumu da düzenli yapıyorum 💪🏻💪🏻
yarentoo yarentoo tam bugdan dan 2 adet küçük lavaş içerisine peynir taze soğan patates normalde koymazdim oğlundan kaldı onu da koydum birde salatalık var.