anonim9 Moonlight_ yemeğin yanında ketcapla güzel olmuyor ama tek başına yendiği zaman ketcapla güzel 🤪🤪🤪🤪🤪😂😂
Moonlight_ anonim9 ne dedin askimm 3 kere okudum acaba dogru mu anladim bak anladigimi diyim sana😂 Pilavla ketcapi karistirip yiyince güzel oluyor ? Bende onu dedim zaten 🤣
anonim9 Moonlight_ evet güzel oluyor ama. Mesela akşam taze fasulye pilav var ona ketçap sıkmam. Çünkü ana yemek var yanında tadını bozar 😂 sadece kendi başına pilav yiyeceksek o zaman güzel oluyor ketçap demek istedim 😂
yarentoo ladymomm çok iyi geldi bacım guzelliğimi unutmuştum artık 2 yaş çocukla üzerimi değistiremiyorum artık. Ev işi yapmasam olmuyor yapsam ben kalıyorum en son baya kriz geçirdim de kocam aldı çıktı dışarı
ladymomm newmommy_ kendini aç bırakmadan beslen ara öğün mutlaka yap. Unutma sadece kahve içmek bir ada öğün değildir 💖
newmommy_ ladymomm ayran detoksu yapiyorum bugun zamaninda cok faydasini gormustum hem muthis doyurucu hem de odemleri cok hizli attiriyor sabahtan beri hic aclik çekmiyorum🫶🏻🥹
ladymomm newmommy_ harikasın aşkım 😍 meyveler için kendini suçlu hissetme zaten ara öğün yapmamışsın onun yerine sayarsın 💃💃
newmommy_ ladymomm bugun bikac isirik cezerye yedim normalde bu uc gunluk detoksta yememem gerekirdi ama dogal sonucta bisey olmaz insallah🤭
ladymomm newmommy_ bence mutlaka kas ağrısı yaşamadan ilerlemek istiyorsan 21 günlük seriden başla. İnanılmaz güzel ilerletiyor. Bende uzun zaman sonra onunla başladım spora ve çabucak toparladı vücudum. Aşırı ağrılarım da olmadı 💃💃
meleksen1 ladymomm Öyleydim, şuan yiyemiyorum da alamıyorum yediğimi de yakıyorum zaten iki gram anca yiyorum 😂 oğlum hiç fırsat vermiyor sağolsun 😀
ladymomm belladonna Bence olur 👍🏻 spor yerine 45 dakika / 1 saat aktif yürüyüş yaparsan çokta güzel olur. Önemli olan gününü aktif geçirmek 🙆🏻♀️
ladymomm belladonna 50 lerde görmüyorlardır bence 😂 Bol giyindiğim için farkettiklerini sanmıyorum, farketmesinler de zaten 😅 bu hafta sonunda ne göreceğim tartı da çok merak ediyorum 🙊 Ailesinin yanındaysa yandık vallahi 😂
belladonna ladymomm Bilerek bol giyersen bana nazar değmesin diye tabi fark etmezler akıllım 😅 Bende seni çok merak ediyorum kaç göreceksin 😅 Yazın kilo alınır, kışın yenir, baharın zayıflama psikolojisine girilir lady 😅
ladymomm belladonna bende sürekli pilav yapmaktan sıkıldığım için yaparken gözümü doyuruyorum 😂 Evde bir karnıyarık, kuru fasülye vs olsa gömerim de işte çok şükür evde öyle şeyler pişmiyor 😂😂🙈
belladonna ladymomm Benim eşim de yaz gelince sulu/yağlı yemek yemiyor. Birde tek çeşit ve salata sadece. Mesela makarna salata 😅