belladonna 55 e 5 kilo kaldı ama görür müyüm bilmiyorum kendimi 59 altında görmedim hiç 57 yi görsem bayram edeceğim 💃💃🙈
Yazın sıcağından insan yemek yiyemez aslında ama bunlar nereye gitti de tıkınıyor acaba 🤣🤣🤣
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna seeeenn ve pilavı bırakmak 😱 Ne ara oldu kız bu 😂
- Düzenlendi
belladonna masum ayaklarına yatan Bella 🤣🤣
meleksen1 arkadaşım sınav mısınız her gün biriniz geliyorsunuz 😂😂😂 kıskanmayın kilolarımızı gidin kendinize kilo alma postu açın aaaaaaa yetoo 😱😂😂
belladonna bak bak ispikçi 🤨🤣🤣
Moonlight_ ucuz yırttın 🤣🤣
Moonlight_ aşkım şeftaliye de mi alerjin var 🥲
ladymomm ohh miss senin 4 öğün bnm 1 öğün 😂 bir yiyorum tam yiyorm aşkım kahvaltı yok ara öğün yok akşam var bir hepsine bedel
ladymomm Ben yiyerek almayı başarıyorum artık o yüzden gerek kalmadı bana 💃💃darısı diğer yarışmacı arkadaşlara 🤣
ladymomm gizli takipci herhalde 🤣ay someeeer burdaysan bi ses ver bee🤣
ladymomm valla sorma verilmis sadakam varmis😂😂
ladymomm evet malesefff nasilda severim sulu sulu ohhh ama mahrum kaliyorum 😭
ladymomm Bunca zamandır yaptığın hiçbir şeyi başarısızlık olarak görme. Olaya tamamen deneme-yanılma gözüyle bak. Şöyle düşün, zayıflamak istedin ve zayıfladın ama ulaştığın kiloyu nasıl koruman gerektiğini tam kavrayamadığın için beslenme değişikliği yapınca direkt verdiğin kiloları geri aldın. Yani eski düzene dönünce sana kilo olarak geri döndüğünü deneyerek öğrenmiş oldun.
Şu an için farketmiyor olabilirsin ama hatalar yapa yapa bu işin ehli olacaksın ve o zaman geldiğinde yediğin halde kilo almadığını farkedince şaşıracaksın. Yapman gereken tek şey yediğin zaman ertesi günü “cezalandırma” olarak değil de “dengeleme günü” olarak geçirmek. En önemlisi de canın bir şeyi çok fazla çektiğinde “yememem lazım” diyerek değil de erteleme yöntemini kullanarak “bugün yemesem de olur ama cuma günü yiyebilirim.” Diye beynine onu istediğin her an yiyebileceğini ama şu an yemeyi tercih etmediğinin sinyalini vermek. Böylece yeme atağını da düzene sokmuş olacaksın. O yüzden geri adım attığın hiçbir zaman olaya eziklik olarak bakma.
“Vücudumun ve zihnimin dinlemeye ihtiyacı vardı bende bu süreçte dinlemeye çekildim ama şimdi kaldığım yerden devam ediyorum” aslında tüm mesele yıkıldığımız an ayağa kalkarken şu cümleyi kendimiz için kurabilmek 🧚♀️
Aslinda cevabini sabah okudum ama yazmaya musait olmadigim icin simdiye kaldi cevaplamak. O kadar haklisin ki yazdiklarini dusunup durdum. Aslinda neyi yasak diye ertelediysem gunun sonunda hep bu yuzden bozdum. Mesela benim besamelli makarnaya zaafim var ama su ilk iki hafta yemesem de olur onu sonrasinda bikac kasik olmak sartiyla yerim illa istedigim dk ya da tika basa yememe gerek yok ki ayni tat sonucta degisen hicbir sey yok. Beyinde bitirmek en onemlisi beyinde bitirildi mi devami corap sokugu gibi geliyor tabi ki zor mesela suan oyle midem kaziniyor ki anlatamam ama yavas yavas maden suyumu yudumluyorum. Kalkip simdi yemek yesem midem doyacak ama sonrasinda ardi arkasi kesilmeyecek bir sekilde pismanlik baslayacak o yuzden hiiiic gerek yok 🙂↔️
✅Sabah 40 dk 3 mile Leslie yapildi
✅Kacamak yapilmadi🥳🥳
✅Ekstradan 15 tane kiraz 1 dilim karpuz yedim aslinda birinden birini secmem gerekiyordu ama ikisi de oyle tatliydi ki secim yapamadim🥲
✅1 Fincan kiraz sapi ve yesilcay icildi
✅Maden suyu ve sade turk kahvesi icildi
Gunum bu sekildeydi ilk gunu sagsalim guzel bi sekilde noktaladim darisi yarina ve diger tum gunlere🤭🥳🙏🏻
ladymomm yaaa buram buram emek kokuyor be emekk🤩🤩 masallah sana cok guzel bir gun gecirmissin canim benim🥳 listeleri kaydettim muhakkak yapacagim🫡 genel vucut egzersizlerine baslamak, o kas agrilari yanmalar beni cok korkutuyor🥵🥵 ama ben de baslayacagim. Yine senin serine baslarim bu 21 gun challenge gercekten cok iyi👌🏼🫶🏻
- Düzenlendi
ladymomm
Lady beslenmeyi bu şekilde yapsak ama bu egzersizleri yapmasak sonuç senin gibi olur mu 😅
Bu videoları da koyman harika oluyor Ya