ladymomm düzenim yok duzenimmm 😂 mesela benim bu saate kadar kahvaltı yapmış olmam lazimdi ama kahvaltı hazirlamaya vaktim yok dolapta kalmış barbunya vardı onu yemek zorunda kaldim açlıktan olmemek için 😂😂😂 ipin ucu kaçtı. Yoksa öyle aşırı şeyler yediğimden değilde duzensizlikten bide sporumu bırakmaktan

Moonlight_ kız bende kocam bey sayesinde keşfettim onu. Daha aramızda bir şey yoktu o dönem, bende hiç pilava ketçap sıkma olayını sevmem. Bir kaç kere pilavın yanına ketçap geldiğini gördüm. Yemekçi ablaya sordum, eşim için getirdiğini ketçapla birlikte yemeyi sevdiğini söylemişti 😂 bende meraklı Melahat snnskdkls hemen o yapıyorsa eğer bir bildiği vardır diyerek denemiştim ve o günden sonra özellikle nohutlu, tavuklu pilavın üzerine karabiber ve ketçap dökerek yerim yanına da ayran oh misssss 😍

anonim9 Ne zaman evine gidiyorsun yoksa evinde misin 😂😂😂

ladymomm
      Bilerek bol giyersen bana nazar değmesin diye tabi fark etmezler akıllım 😅
      Bende seni çok merak ediyorum kaç göreceksin 😅
      Yazın kilo alınır, kışın yenir, baharın zayıflama psikolojisine girilir lady 😅

ladymomm
        Benim eşim de yaz gelince sulu/yağlı yemek yemiyor. Birde tek çeşit ve salata sadece. Mesela makarna salata 😅

ladymomm
          Aşkım moral kaynağı olan sensin sen tabi yanmazsın 😅
          Herkes senden ilham alıyordu sen bir anda terk ettin bizi 😜

belladonna bilerek giymiyorum kız bol giymeyi seviyorum sadece 😂😂 ben öyle üstüme yapışan şeylerde rahat edemiyorum sanki boğuluyor gibi hissediyorum 🥲
            Bana dua et 😂
            De ki, “Allah’ım biz kilo vermeye aciziz, biz veremiyoruz bari Lady kulun versin” 🤣🤣

belladonna 😅
            Yazın kilo alınır, kışın yenir, baharın zayıflama psikolojisine girilir lady 😅

Yalnız bu da hiç şaşmıyor 😂😂😂

belladonna bizde mutlaka et tavuk balık oluyor ama ya sebzeli yapıyorum ya da sote tarzı 😂 eşim hatta 3 öğün protein, 2 öğün pilav tüketmek zorunda. Şu mutfakta kurabiye pasta kek pişirmeyi nasıl özledim 🥲🥲🥲