Oluyorumanlasana bu sarılma iyi yerlere gitmiyor aşkım 😂😂😂
Diyetlendimm 🧚♀️
aselinannesi9398 ah ahhhh hiç bitmiyor o değişik huyları 🥲 kaş yaşında ki kızın
- Düzenlendi
aselinannesi9398 ben oğlum küçükken sporumu o uyuduktan sonra yapıyordum eğer uyku düzeni varsa ve spor yapmak istiyorsan akşam yapmayı deneyebilirsin 🧚♀️ yeme içmeni de iki günlük hazırlasan pratik şeyler seçsen rahat olursun. Sanki biraz da içinde kızını bahane ettiğin için yapamazsın gibi geliyor. Ben tezgahta öğün hazırlamaya çalışırken oğlum paçama yapışır, ağlar, pijamamı çekşitirir, yerlerde tepinirdi. Ağlaması da cabasıydı ve yazarken kötü oldum ayhhh çok şükür geçti o günler 🥲🫠
ladymomm senle kötü yerlere de giderm ben aşkım 🥹 ayy benim herkese sarkmam şaka mı 😂 peride züppesi olcak lakabm 😂😂
Moonlight_ hiç yani sanki ne demişiz alt tarafı pilava olan düşkünlüğünden bahsetmişiz 🤪🤪😂😂 @anonim9
anonim9
Anoniiiimmmmm 😅
belladonna belllaaaaaa 😂😂
anonim9
Ahahahahahahaha anonimmmm muşuzzzz senin haberin yok mu 😅
Eşin çok doğru bir karar almış düşün şimdi yediğim hurmaları 😅
anonim9
Ben seni diyetle pilavla bunaltmaz mıyım 😅
belladonna neyden haberim yok mu kız anlamadım 😂😂 aldı aldı da dur bakalım nasıl olacak 😂😂
belladonna kız bak zar zor gircem diyete bunaltmayin beni 😂😂😂😂😂 bugünde menumde pilavdan hallice bı yemek vardı ama yapacam mecbur 😂😂
anonim9
Diyetten diyetten 😅
Şimdiden nasıl olacağı belli sanki ama
anonim9
Pilavın türevi mi vardı 😅
yarentoo bazı çocukların mizacı, fıtratı farklıdır aşkım. Kimisi sakin uysal olur kimisi de hırçın ve inatçı. Doğduğundan beri böyle mi bilmem ama eğer doğduğundan beri bu saydığın şeylerin hepsi varsa eğer 2 yaştan sonra daha da artıyor normal olarak. Birde tam konuşarak kendini ifade edemiyorsa bu onda da sinir, öfke yapar. Kendini anlatamadığı için hırçınlaşır. Sen tv vs izletiyor musun? Ekranda çocukları aşırı hırçın ve aksi yapıyor. Ben oğluma 2 yaşına kadar ekran vermedim, çok şükür telefon nedir onu bile bilmez. Yaşı artık büyük olduğu için arada tv açıyorum bazen dalıp gittiğimde saati uzuyor. O gün mesela sakin çocuk gidiyor yerine ne yapacağını bilmeyen kuduruk bir şey geliyor.