ladymomm Ahahah aşkım metabolizma işte 🥲 Ben de bazen öyle olmak istiyorum, çok zor kilo alıp çok kolay veriyorum ya 😭

newmommy_ sadece birisini yap. Bunu yapacaksan Leslie bırak ama bazı videoları kısa oluyor o güne 1 mile peşinden ekleyebilirsin

meleksen1 ayy bende kolay kilo veririm kız 😅 sadece o dönem gece yiyordum eşim geç geliyordu 😂😂 birde pandemiydi hareketsiz kalmıştım 🥲

ladymomm İşte sen ideal bir bünyeye sahipsin 😂 İstediği zaman kilo alıp istediği zaman kilo verebilen 🤝😂

ladymomm Hahahha olsun alsan da verebiliyormuşsun çok okey bence bu durum 😂

Sabah aç karnına;
        Sirkeli su (1 yemek kaşığı sirke - 200 ml su)
        1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı;
        Domates, Salatalık, Biber
        3 adet kayısı (3 dilim karpuz yerine)
        2 dilim peynir
        1 adet yumurtayla omlet
        1 dilim tam buğday ekmeği (yarısını yedim)

Ara öğün;
        1 adet züber
        1 bardak sütle soğuk kahve
        (İçinde kolajen ve protein tozu var)

Akşam yemeği;
        Mantar sote
        Salata yapmadım onun yerine yoğurda semizotu ve salatalık ekleyip meze gibi tükettim.
        1 dilim ekmek hakkımı da yemedim (listede olduğunu unutmuşum 🥲)

✅2,5 litre su
        ✅Sade soda
        ✅45 dakika Grow With Jo (240 kalori)
        ✅Kaçamak yok
        ✅Şekersiz beslenme 3. Gün

@belladonna
        @newmommy_
        @anonim9
        @Aglicaktabikolaymi
        @aselinannesi9398
        @perimasali802_
        @yarentoo
        @Moonlight_
        @Cicikiz
        @ESMERBOMBA_
        @Oluyorumanlasana

ladymomm sabah herhablife 10 buçuk gibi öğle arasında pul piperli yoğurt bi şeftali akşam üzeri yayın tava karpuz kavun yedim 🤣

ladymomm tebrik ederim valla ya ben sanırım tam anlamıyla başlayamiyorum bu ara çok yoruluyorum kızım iyice huysuz bı çocuk oldu

ladymomm yani ona benzer bisey ucer kasik nohut yesil mercimek bulgur ayranin icinde karistiriliyor gun boyu iciliyo ben iki kaseye böldüm askimsu. Gunduz de normal yumurtali satalik domates zeytinli kahvalti yapiyosun. Simdi ozeti yazarim😘

ladymomm sunumlarini cok begeniyorum kesinlikle degerlendirmelisin tiktok ya da instagramda😍😍😍

✅Sabah 11 de kahvalti yapildi
                  ✅Ogleden sonra 2 gibi 2 mile Leslie yapildi
                  ✅Saat 3 te detoks corbasindan icildi
                  ✅ Sekersiz turk kahvesi yaninda cok az cezerye🤭
                  ✅ Aksam yemegim de detokstu. Ekstra olarak salatalik ekledim malzemelerin icine
                  ✅Kacamak yok
                  ✅Seker yok

@ladymomm
                  @Aglicaktabikolaymi
                  @anonim9
                  @aselinannesi9398
                  @perimasali802_
                  @yarentoo
                  @Cicikiz

🌹💐

newmommy_ Ay ay çok güzel duruyor çorba afiyet olsun benim yarın temizlik var cuma kayınvalide geliyor ondan buraya giremedim. Tabi diyete devam misafirler gitsin tam teşkilat yone aktif olurum 😍🎉🥰

ladymomm iştahım açıldı gece gece bunu görünce 😁😂😂 çok güzel lady sayende aşırı motive oluyorum🎉💝💖

ladymomm y çok teşekkür ederim, bunu biek rahatlattı, ben sinir hastası olucam az kaldı yüzümün halini görsen kedi mi tırmaladı seni dersin ama yok oğlum beni aşırı gırnaklıyor her tarafım yara bere içinde, o da evin içinde sıkılıyor anlıyorum ama dışarıda da durmuyor lady bebek arabasinda hiç durmuyor 🥺 koca çocuk 16 kilo kucaklayamıyorum hemen yere oturuyor caddenin ortasında. Eşim sağolsun çok yardımcı olmaz ama yine de elinden geleni yapıyor. Bu zaman çabuk geçsin inan ki doktora götürmeyi düşünüyorum yemesi ayrı dert meme emiyor herşeyi atıyor kırıyor beni cimciriyor çiziyor. 😔😔