Diyetlendimm 🧚♀️
Oluyorumanlasana Valllahi az fena değilsin başka postlarda hiç öyle demiyorsun ama aşk olsun sana 🥲
belladonna yüze almak güzel bir şey ya ben en çok zayıflayınca yüzümden gitmesinden korkuyorum 😂😂😂
yarentoo o zaman 2 yaşından dolayı yüklenmiş aşkım. Bu dönemde ekrandan olabildiğince uzak tut cidden aşırı derecede hırçın yapıyor çocukları. Nasıl bir şeyse artık anlamadım bende. Oyalanacağı oyuncaklar alabilirsin istersen ama birleştirmeli oyuncakları seviyorsa öyle şeyler al bayağı oyalıyor. Mıknatıslı oyuncaklar al dolaba yapıştırsın mesela. Birde şey var şekiller var onları ıslatıyorsun suyla duvara cama dolaba her yere yapışıyor kuruyunca dökülüyor suyun içine koyunca içinde yüzüyor çokta ucuzdu fiyatı suyla oynamayı seviyorsa onu da alabilirsin bak
ladymomm
Soramazlar 😅
Biz olsak var ya ufff neler yaparız onlar nasıl edeyim nasıl sorayım 😅
ladymomm
Güzel mi ladyyy yapma 😅
Ödemli ödemli geziyorum bunun neresi güzel 😅
Zayıf yüz candır gerisi heyecandır 😜
ladymomm 1 hafta sonra 1 yaşında
ladymomm yok ya gerçekten bahane değil benim kızımda öyle pacami yakamı bırakmıyor uyurken bı kaç kez denedim ben başlarken o uyandı bende pes ettim ama hemen hemen hergun yürüyorum çok hızlı olmasada
Sabah aç karnına;
Sirkeli su içildi.
Kahvaltı;
2 dilim peynirle açık tost
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, Salatalık, Biber
(Her iki ekmeğinden yarısından azını yemedim ve haşlanmış yumurtanın yarısını yedim)
Ara Öğün;
1 tane şeftali
1 tane kayısı (canım çekti fazladan ekledim)
1 tane tam buğday ekmeği (k.patlağı/wasa yerine)
1,5 yemek kaşığı labne
4 tane ceviz
Akşam;
200 gr tavuk göğsü (tavukları robottan geçirip köfte yaptım)
Bol salata (sirke ve limon sosuyla)
1 bardak ayran
✅2 litre su
✅Sade soda
✅Kaçamak yok
✅Şekersiz 4. Gün
🙅🏻♀️Bugün spor yapmadım, dinlenme günü ilan ettim. Bacak kaslarım ağrıyordu 🫠
Ayrıca bugün listedeki öğünleri karıştırdım 🥲 Normalde bu listeye göre kahvaltı da yoğurtlu meyve yemem gerekiyordu ama olsundu onu ayarlayıp, listeyi eşitleyeceğim 🙆🏻♀️💃💃
@newmommy_
@belladonna
@anonim9
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@yarentoo
@Moonlight_
@perimasali802_
@Oluyorumanlasana
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
ladymomm ya ben fake olarak takiliyorum ne yalan soyliyim ama oyle berbat seyler goruyorum ki bazen rabbim esirgesin bizi esimizi evlatlarimizi😤 instagrami dusun o zaman ciddiyim. Gercekten nerdeyse bi diyetisyen kdar bilgilisin bu konulara; dengeye hakimsin. sporlarini ve bu ogunlerini paylassan kisa zamanda cok guzel bir kitle edinirsin🤩🤩
belladonna
Ayy şu an sevindim tek benim kocam böyle değilmiş 😅
Hayır yani sorsan ne olacak sanki yiyecekler. Kendin için soruyormuş gibi laf arasında sor öğren işte 🤣
Dun geceden beri oglum atesli ishaldi. Sabahin 6 sina kdar uyumadik. Sonrasinda oglen 12 gibi uyuyup aksam ustu 4 te kalktik. Cok dengesiz bi gundu🥴🥴 Leslie yapamadim ama 1 saat tempolu yurudum aksam ustu 6 gibi. Ogun fotolari cekemedim. Bugun iki kase ayran detoksundan ictim sadece. Dunden fazla yapmistim. Kase fotolarini da cekmeyi unuttum🤭 Kacamaksiz bir gundu ama bi o kadar halsiz ve yorucuydu🥵
belladonna
Ama her yüze zayıflık yakışmıyor ki 🥲
Kimisi aşırı çökmüş duruyor misal kocam 😂 tanımasam etmesem torbacı derim snsjkdkskal
ladymomm ne dedim aşkım 🥹