ladymomm newmommy_ o nasıl bir ot yaaa merak ettim bak 👀 iyi olmasına sevindim , hiçbir çocuk hasta olmasın ya benim içim gidiyor vallahi duyunca 🥲 Hiç modunu kırma bak 3 hafta garanti buradayım 1. Haftamız bitti sayılır kaldı 2 hafta dişini sık biraz
aselinannesi9398 ladymomm anladım canım hepsinin ayrı bı zorluğu var ama yapacak bişey yok tek sağlıklı olsunlar da Yok canım emzirmiyorum
ladymomm aselinannesi9398 aynen öyle, amin çok amin 🥹🤲🏻 Aaaa neden emzirmiyorsun? Biz bu konuyu konuşmuş muyduk ya 😅
belladonna ladymomm Ladyy ahahahah 😅 Bana yakışırdı bence 😜 herkese değil canım bana olsun yeter ben seviyorum torbacı gibi gezmeye de razıyım 😅
ladymomm belladonna Ben onu bunaltmaya kalkarsam, bunalan kişi o değil ben olurum. Hiiiiçç uğraşamam 🫠😅
Moonlight_ perimasali802_ periiii ahahahahah @ladymomm dediki somer chefte zayiflamis kesin benim postumu takip ediyor falan diye ondan öyle diyoruz🤣
aselinannesi9398 ladymomm hatirlamiyorumki 3 ay emzirdim zaten zor emiyordu sonra bıraktı o arada cok hastalanmistim hepsi üst üste gelince bıraktı