anonim9 regl gelince mi geleceksin 🤣🤣🤣 mevsimsel olabilir aşkım bilmiyorum ki

Moonlight_
    Benim hislerim kuvvetli ama bunu herkes tahmin eder bence 😅
    Memlekete gelmişsin boş durur musun 🤣🤣
    Link hata verdi demek ki 🤔🫠

ladymomm benim mevsimler pek git gelli olmazdı aslında. 3 gün benim için çok fazla 😂 bı tık tirstimm. Reglim gelince rahatlayacagim diyelimmmm

ladymomm dogru haklisin bos duramam🤣🤣🤣🤤
      Bu seferlik böyle olsun artik😅

ladymomm kilomu güncelliyorum laydimmm 69.8🥲🥲🥲🤩 82 yle başladığım bu yolda hedefe az kaldı hedef 55 giden kilo 13 neredeyse yolu yarıladım 14 kilo daha vermem lazım 👍🙏🍀

Cicikiz
        Ya aşkım harikasınnnn 🤩 Bu nasıl güzel bir sonuç böyle 🥳😍 Gerçekten tüm övgüleri hakediyorsun. 🌺💐

ladymomm valla yok bu sefer❤️ ben free modumu dün yaptım bugün bu listeye uymaya devamm

ladymomm aminn amin insallah gulum. Tekrar bi test yapicaklar eger biraz duzelme varsa yarin sabah cikabilirsiniz diyorlar. Ya en kotusu de dur yapma etmeden de anlamiyor alismis surekli hareketli olmaya yatakta durdurana kadar canim cikiyor kiz🥴🥵🥵 rabbim hicbir cocugu hastaneye muhtac etmesin of ozellikle de anneleri

ladymomm burasi iyi ya numara vermek icin guvenmek gerekiyor sonradan olabilir belki o da artik burdan cok tanidigimiz kisilerle

ladymomm
              Bence tombul bana göre öyle ben öyle düşünüyorum ben öyle hissediyorum ben öyle ben böyle ladyyy 😅

ladymomm
                Şimdi deniz, köy havası, tatil varken insanlar diyeti nasıl yapsın ladyy 😅
                Çoğu kişiyi diğer postlarda bile görmüyorum ben 😅