ladymomm kilomu güncelliyorum laydimmm 69.8🥲🥲🥲🤩 82 yle başladığım bu yolda hedefe az kaldı hedef 55 giden kilo 13 neredeyse yolu yarıladım 14 kilo daha vermem lazım 👍🙏🍀

Cicikiz
    Ya aşkım harikasınnnn 🤩 Bu nasıl güzel bir sonuç böyle 🥳😍 Gerçekten tüm övgüleri hakediyorsun. 🌺💐

ladymomm valla yok bu sefer❤️ ben free modumu dün yaptım bugün bu listeye uymaya devamm

ladymomm aminn amin insallah gulum. Tekrar bi test yapicaklar eger biraz duzelme varsa yarin sabah cikabilirsiniz diyorlar. Ya en kotusu de dur yapma etmeden de anlamiyor alismis surekli hareketli olmaya yatakta durdurana kadar canim cikiyor kiz🥴🥵🥵 rabbim hicbir cocugu hastaneye muhtac etmesin of ozellikle de anneleri

ladymomm burasi iyi ya numara vermek icin guvenmek gerekiyor sonradan olabilir belki o da artik burdan cok tanidigimiz kisilerle

ladymomm
          Bence tombul bana göre öyle ben öyle düşünüyorum ben öyle hissediyorum ben öyle ben böyle ladyyy 😅

ladymomm
            Şimdi deniz, köy havası, tatil varken insanlar diyeti nasıl yapsın ladyy 😅
            Çoğu kişiyi diğer postlarda bile görmüyorum ben 😅

Gzmkk tamam o zaman süper 🤩 Bizim bugün tartı günümüzdü istersen tartıl ve haftaya pazar günü sonuçları değerlendir

newmommy_
              Amin güzelim benim amin amin 🤲🏻
              Zor vallahi çocuklara laf anlatmak, onları o halde görmek, çocuğuna karşı çaresiz hissetmek 🥺
              Yatacak kadar ne gördüler ki aşkım

newmommy_
                Instagramdan kampa katılınca numara veriyorum rahatlıkla. Hatta o gruplardan şu an iyi anlaştıklarımızla ayrı bir grup bile açtık ama buradakilere karşı bende pat diye numara verme girişiminde bulunamam. Sonrasında niyeti ne olur bilemem yani, bu devirde güvenmek zor 🫠