newmommy_ Ahh yaaa kuzum benimmm 🥺 Okurken gözüm doldu resmen onun o hali gözümün önünde canlandı da 🥲 Bugünden çıkarsınız inşallah aşkım Rabbim tez zamanda şifa versin. Hastanene işi zor hele ki hasta olan çocuksa daha da zor.
Sen o redbullu yakarsın yakar 😂😂😂

newmommy_
    Olsun aşkım emin ol bir gün kaçamak yaptın diye kilo almazsın. Eve gidince toparlarsın 🫂❤️
    Ben resimde yüklemiştim halbu ki ama çıkmamış 🥴😂

Moonlight_ sen bir şeyler tırtıklıyorsun zaten aşkım hissediyorum 😂😂 resim de yüklemiştim ama bende gözükmüyor yoksa sizde de durum aynı mı 🤔

ladymomm lady gelicem de çok önemli bı sorunumuz vaar. Bugün adetimin 3. günü olması lazım normalde. Daha gelen giden yok 🙄🙄

anonim9 regl gelince mi geleceksin 🤣🤣🤣 mevsimsel olabilir aşkım bilmiyorum ki

Moonlight_
            Benim hislerim kuvvetli ama bunu herkes tahmin eder bence 😅
            Memlekete gelmişsin boş durur musun 🤣🤣
            Link hata verdi demek ki 🤔🫠

ladymomm benim mevsimler pek git gelli olmazdı aslında. 3 gün benim için çok fazla 😂 bı tık tirstimm. Reglim gelince rahatlayacagim diyelimmmm

ladymomm dogru haklisin bos duramam🤣🤣🤣🤤
              Bu seferlik böyle olsun artik😅

ladymomm kilomu güncelliyorum laydimmm 69.8🥲🥲🥲🤩 82 yle başladığım bu yolda hedefe az kaldı hedef 55 giden kilo 13 neredeyse yolu yarıladım 14 kilo daha vermem lazım 👍🙏🍀

Cicikiz
                Ya aşkım harikasınnnn 🤩 Bu nasıl güzel bir sonuç böyle 🥳😍 Gerçekten tüm övgüleri hakediyorsun. 🌺💐