ladymomm kahvaltımı yaptım bacım su. Kayınvalideyi gönderdim, akşama ne yiyeceksin fikir olsun

yarentoo akşama tavuk yicem salatayla beraber 🌺 paylaştığım 3 listenin arasında 🍯 emojili olan listeyi yapıyorum bugün 🧚‍♀️

ladymomm ss aldim boyle yapicam makarnayi😍😍😍 ok ben de alayim tam bugday. Makarna cok seviyorum en azindan sagliklisini yemis olurum😋😋😋

ladymomm evet ya iyi geldi vallahi sabah da cok guzel saglikli bi kahvalti yaptim bugunden tam gaz basliyorum 😍😍😍

ladymomm
        Aşkım pilates bitti ben zaten keyfi gidiyordum bizim kızlara eşlik ediyordum 8 dersti zaten. Uyumamdan eşimde memnun değil ama onunda elinden bir şey gelmiyo 😅 bana kalk deyince hadi sen de uyu diyormuşum düşün durumumu😅
        Kahve bana etki etmiyor çünkü ben tam bir kahvekoliğim çayı da hiç sevmem 😅

ladymomm
          Önce gözünü doyur ladyyy 😅
          Ne güzel işte. Ben senin en çok hayatına sporu ve yeme düzeni getirdiğine seviniyorum darısı bana 😅

ladymomm
            Normal dolmayı fırında pişirdim 😅 üzerine yağlı kağıt koyuyorum daha sonra alıyorum biraz daha pişiriyorum efsaneeeee 🤌🤌
            Bu şekilde dene diğer türlü yapmak istemezsin o kadar diyorum bana güven 😅

ladymomm
              Çok koymuyorum verdiği aroma çok güzel oluyor. Sen de dene 😅 soğuk soğuk harika oluyor ahahah
              Karpuzu da kare kare dilimliyorum özeniyorum falan dhdjdjsjs