belladonna Seni herkes diyet ile ilgili postlarla hatırlayacak ladyy üzgünüm 😅

Yaaa deme yaaa demee 🥲🙈

belladonna Postu açman iyi olmuş, yazmayan ama takip edende kullanıcılar vardır illa ki faydalanıyorlardır

Aynen onların olduğundan hiç şüphem yok zaten 😅 Arada bir gizliler dayanamayıp kendini ifşa bile ediyor bakalım daha kimler çıkacak ortaya 🧚‍♀️

belladonna
    Çok şükür benim evim dört bir yanına klima takılmış gibi püfür püfür esiyor 🤣 Sırf bu yüzden evden dışarıya çıkmak istemiyorum

ladymomm
    Öyle ladyy benim için bile öyle 😅
    Sayende güzel verenler olmuş ama bende takip ediyorum da maşallah çok güzel sonuçlar var. Moral motivasyon da çok önemli bu konuda

ladymomm kahfaltı yaptım işler halledim lesli yapqcam inşallah akşam üstü serinliktede çocuklarla parka çıkarız onlar oynarken ben yürüyüş yaparım Allah izin verirse

yarentoo

yarentoo ayy nasıl da misss gibi duruyor 😍😍 özellikle tabağına bayıldımmm ❤️
        Mavili şeyler her zaman ilgimi çekmiştir 🥹

yarentoo bende şu anlık 1 litre suyumu ve sade Türk kahvesi içtim sonra kahvaltı yaptım 🧚‍♀️ şu anlık bu kadar evi toparlayıp sporumu erkenden yapmaya çalışacağım 💪🏻 resimleri gün sonunda atarım

perimasali802_ kuzzuuuuuuu sana ne oldu yaaa 😢 kendini toparla çabuk. Sen gelmesen de ben seni etiketlemeden duramam aşkım benim ❤️