Moonlight_ Somer de 20 kilo vermiş sjkdkfkdkls 😂😂😂 kesin burada aramızda aahshjdjkf
Diyetlendimm 🧚♀️
Moonlight_ balık etli ol diye tüm çabam 🫢😂😂😂
ladymomm ya benim derdim de 2 3 kilo almak doğum sonrası ilk 2 3 ay çok güzel tombiştim yüzüm falan topluydu şimdi çok zayıfladım 7 aylık bebeğim nası kilo alıcam benn
melishanim @kleopatranizzz ile beraber dertleşin o da senin gibi 😅😅 sizin bölüme ben bakmıyorum 🥲🧚♀️
ladymomm
Seni herkes diyet ile ilgili postlarla hatırlayacak ladyy üzgünüm 😅
Postu açman iyi olmuş, yazmayan ama takip edende kullanıcılar vardır illa ki faydalanıyorlardır
ladymomm
Şu sıcaklarda nasıl bu enerjiyi buluyorsun ladyy anlatsana 😅
ladymomm Ben saldım artık sürekli yemeye bakıyorum işe de yarıyor 🤣🤣
newmommy_ bu sefer bende bayağı motive başladım. Ben yeni bir ay hem uzun süreli bozmanın ardından tekrar bir düzene girmek iyi gelecek gibi hissediyorum 🙈 Sakın pes etme, duygu değişikliği yaşadığın an kendini yeme içmeye vermeden önce mutlaka bana yaz. Belki ihtiyacın olan tek şey yemek değil de dertleşmektir. Kendini içine kapatma olur mu? En güzel sonuçları almanı istiyorum 🫂😍
belladonna Seni herkes diyet ile ilgili postlarla hatırlayacak ladyy üzgünüm 😅
Yaaa deme yaaa demee 🥲🙈
belladonna Postu açman iyi olmuş, yazmayan ama takip edende kullanıcılar vardır illa ki faydalanıyorlardır
Aynen onların olduğundan hiç şüphem yok zaten 😅 Arada bir gizliler dayanamayıp kendini ifşa bile ediyor bakalım daha kimler çıkacak ortaya 🧚♀️
belladonna
Çok şükür benim evim dört bir yanına klima takılmış gibi püfür püfür esiyor 🤣 Sırf bu yüzden evden dışarıya çıkmak istemiyorum
kleopatranizzz ye anam yeeee can boğazdan gelir 💃💃
Ne durumdasınızzzzz? Kalite kontrol yapmaya geldim 🧐🧐
@newmommy_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@yarentoo
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
ladymomm tamda böyle yapıyorumm🤣🤣
ladymomm
Öyle ladyy benim için bile öyle 😅
Sayende güzel verenler olmuş ama bende takip ediyorum da maşallah çok güzel sonuçlar var. Moral motivasyon da çok önemli bu konuda