ladymomm Leslie yapicam. Emziriyorum ama son 2 ay 🥺 kesicem benim miniğim küçük dana oldu 2 yaşında

yarentoo o zaman dilediğini yap bacım 🤣🤣 ben emzirme diyince 3-9 ay arası hayal ediyorum hep ya 🙈

ladymomm ya benim derdim de 2 3 kilo almak doğum sonrası ilk 2 3 ay çok güzel tombiştim yüzüm falan topluydu şimdi çok zayıfladım 7 aylık bebeğim nası kilo alıcam benn

ladymomm yes bebegim evdeyim bikac hafta misafirlikteydim gecenlerde eve geldim bu saatten sonra artik full aktif olurum buralarda eski diyet gunlerimizden de daha iyi olucaz biz kesinn😍😍

ladymomm
        Seni herkes diyet ile ilgili postlarla hatırlayacak ladyy üzgünüm 😅
        Postu açman iyi olmuş, yazmayan ama takip edende kullanıcılar vardır illa ki faydalanıyorlardır

newmommy_ bu sefer bende bayağı motive başladım. Ben yeni bir ay hem uzun süreli bozmanın ardından tekrar bir düzene girmek iyi gelecek gibi hissediyorum 🙈 Sakın pes etme, duygu değişikliği yaşadığın an kendini yeme içmeye vermeden önce mutlaka bana yaz. Belki ihtiyacın olan tek şey yemek değil de dertleşmektir. Kendini içine kapatma olur mu? En güzel sonuçları almanı istiyorum 🫂😍

belladonna Seni herkes diyet ile ilgili postlarla hatırlayacak ladyy üzgünüm 😅

Yaaa deme yaaa demee 🥲🙈

belladonna Postu açman iyi olmuş, yazmayan ama takip edende kullanıcılar vardır illa ki faydalanıyorlardır

Aynen onların olduğundan hiç şüphem yok zaten 😅 Arada bir gizliler dayanamayıp kendini ifşa bile ediyor bakalım daha kimler çıkacak ortaya 🧚‍♀️

belladonna
              Çok şükür benim evim dört bir yanına klima takılmış gibi püfür püfür esiyor 🤣 Sırf bu yüzden evden dışarıya çıkmak istemiyorum

ladymomm
              Öyle ladyy benim için bile öyle 😅
              Sayende güzel verenler olmuş ama bende takip ediyorum da maşallah çok güzel sonuçlar var. Moral motivasyon da çok önemli bu konuda