Annemle oldum olası kendimi asla beğendiremedim sırf sevsin saçımı okşasın seni seviyorum kızım desin diye dört dönerdim etrafında bi yere gidebilmem için önceki gün evi pırıl pırıl yapıp yemekleri hazırlayıp öyle çıkardım dışarı şimdi de hayatımda ilk kez arkadaşlarımla tatile gidecektim zar zor izin aldım son anda siz kesin erkek arkadaşlarınızla gidiyorsunuz gidemezsin başkma orospu mu olacaksın dedi o kadar ağrıma gitti ki hiçbir şey diyemedim kız arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğim bilmiyorum az çok annemi biliyorlar bir şey demezler ama artık benimle ne kadar arkadaş kalırlar bilmiyorum ya ben ilerde evlenip çocuğum olursa adla böyle bir anne olmacam asla

Kryasminee Yerinde olsam hazırlar o valizi çıkarım tatile.. Bir insan kendi doğurduğu evladına orospu kelimesini nasıl yakıştırır ya? Bazı insanlar vardır severken orospu zilli gibi kelimeler kullanırlar ben onda bile uyarırım benim kızımı argo kelimeyle sevmeyin diye! Annene de, ben senin başına orospu olmam ama sen bana en büyük sınavsın de.. Yazık gerçekten çok yazık.

Kryasminee Gayet kendini bilecek bir yaştasın.Anne dahi olsa bu kadar müdahalenin doğru olmadığını düşünüyorum

Kryasminee basima orospu mu olacaksin ne demek ya allahimmm sen benim sinirlerime hakim ol!!
    Kücükte degilsin ki bence annen bu durumun farkinda degil seni hala 12 yasinda falan mi saniyor? Bence sinirini koyman lazim yoksa her zaman böyle müdahale edecek annende olsa bu fazla

Kryasminee Narsist bir kişiliği var gibi, daha senden istediğini alamadığı için göndermiyor seni, kötü ağız yapıyor yoruyor seni psikolojik olarak. Allah yardımcın olsun..

Kryasminee kendini yorma evlenince kendi ailene kendine halin kalmiyor sirtim dizlerim ruhum yara bere icinde.. 🥀 cok cok iyi bilirim bunu annedir bsy denilmez evet ama kendi icinde kendini bitirme

Kryasminee Ablacım seni koruyup kollama çabasında gibi sanki annen laf söz olur direk annene gider taş ah bu anneler çok çilekeş seni okadar iyi anlıyprumki annenede hak veriyorum tabi kullanmış olduğu argo kelimeyi asla ama asla kabullenmiyorum ben annesiz ve babasız büyüdüm dedem ve babannem büyüttü beni okadar güzel derslerim vardı ben okumanın hayalini kurarken her dönem taktir getirirken birgün arkadaşımla oturduk sohbet ediyoruz 7. Sınıfın sonlarıydı lise hayali kuruyoruz dediki babannem bana kızım sen nerde okuyacan seni okutmayız kız çocuğunun peşine düşülür biz yaşlıyız senin anan yok baban yok senin peşine kim gşdecek dedi köyde oturuyoruz ve köyden ilçeye taşımalı geleceğiz gidince sen rahat durman erkeklerle gezen fln dedi köydede bi kaç kızın adı çıkmıştı liseye gitmiş te erkeklerle bilmem ne yapmışta felan filan işte ben o hünden sonra hiç ödev bile yapmadım 8. Sınıf berbat geçti öğretmenlerim çok çaba sarfetti ama nafile aklı sıra beni dışardaki lerden korudu ama evlendim bak ziyan oldum okumadım .sanıyoki annen laf söz olacak laf gelip beni bulacak bu kız gidip namusınu oyuncak edecek kolaydı öyle sanki ama gel gör geri kafalı insanlara anlatamazsın o kadınada yazık oda öyle gördü bişey diyemiyorum .