perimasali802_ bilmiyorum ki canım ya ben Bi rwgl iken istiyorum onda da olmuyor zaten ahahaha
İsteğim yok ağrı cekiyorum lütfen bakarmisiniz napmaliyim 🥺
enerciiiii hormanlarina bir baktır 🤕 sen en iyisi bi doktora gözük
enerciiiii ben varım hiç geri çevirmedim bu zamana kadar azcık nazlansam da hep sonu seks
ladymomm kız elini sokuyo da saniyelik zaten komple kolunu sokmuyor ya 😂😂😂😂
papatyamsigibi ne yiyip içiyorsun bacım bize de soyle de Bi sasirtalim kocayi 😀😀
enerciiiii çok fazla etçil besleniyorum ondan mı acaba 😂 bende son zamanlarda bundan şikayetçiyim. Bu kadar libidom tavan olmasa keske bende sorun var bence 😂
papatyamsigibi sus kız lafa bak hele maşallah diyelim bende de hiç yok anam bazen diyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorum diye öpsem sarılsam yetiyor bana yanımda olduğu hissi mutluyum böyle aslında fazlasını aramıyorum ama eşim şikayetçi olunca işte durumlar değişiyor
papatyamsigibi
Sokup çıkarcam bi saniye ajzjjxnzkkz
papatyamsigibi denerim inşallah 🙏
enerciiiii aynen katılıyorum
ladymomm inşallah teşekkür ederim 🙏🥰
ladymomm 😂😂 ben kocama bile elletmiyorm huylaniyorm
perimasali802_ en son gidicem son çare o
enerciiiii bende 😂😂
gultenmhmt ağrın kasıklarda mi oluyor cok âdetin duzenlimi acaba
perimasali802_ az gelmeye başladı artık düzenli kasıklarımda olmuyor ama afedersin ilişki sırasında migdem bulanıyor kusucak gibi oluyorm hemen bitsin istyorm yaparken göğsüme dokunur bana bir sınır basar Tazmanya canavarına donusurum 😂 adam ne dokunabiliyor ne bişe yapabiliyor
gultenmhmt 🤣🤣 kahkaha atım 😂
gultenmhmt kız sen bensin ya 😀😀 burcun ne
enerciiiii kendini biraz sık devamlı yapmaya çalış insanın yaptıkça yapası geliyor. Mesela bir bardak alkol içtigini düşün içtikçe içesin gelir kafan çakır oldugunda hoşuna gider daha da içersin güzel olana kadar mantık o mantık yaptıkça artar hergün. Mekan degiştir sık sık oda salon banyo 😂 tavsiyelerim bunlar ahahah
ladymomm içerde bi tanıdığa bakıcaktım falan 😂😂😂şaka bir yana benim doktorum çok iyi ondan çok güvendigimden her türlü açarım sıkıntı yok yani 😂😂😂 zaten ilk ve son açtıgım doktor başkasına gitmem 😂😂