• Cinsellik
  • İsteğim yok ağrı cekiyorum lütfen bakarmisiniz napmaliyim 🥺

papatyamsigibi sus kız lafa bak hele maşallah diyelim bende de hiç yok anam bazen diyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorum diye öpsem sarılsam yetiyor bana yanımda olduğu hissi mutluyum böyle aslında fazlasını aramıyorum ama eşim şikayetçi olunca işte durumlar değişiyor

perimasali802_ az gelmeye başladı artık düzenli kasıklarımda olmuyor ama afedersin ilişki sırasında migdem bulanıyor kusucak gibi oluyorm hemen bitsin istyorm yaparken göğsüme dokunur bana bir sınır basar Tazmanya canavarına donusurum 😂 adam ne dokunabiliyor ne bişe yapabiliyor

enerciiiii kendini biraz sık devamlı yapmaya çalış insanın yaptıkça yapası geliyor. Mesela bir bardak alkol içtigini düşün içtikçe içesin gelir kafan çakır oldugunda hoşuna gider daha da içersin güzel olana kadar mantık o mantık yaptıkça artar hergün. Mekan degiştir sık sık oda salon banyo 😂 tavsiyelerim bunlar ahahah

ladymomm içerde bi tanıdığa bakıcaktım falan 😂😂😂şaka bir yana benim doktorum çok iyi ondan çok güvendigimden her türlü açarım sıkıntı yok yani 😂😂😂 zaten ilk ve son açtıgım doktor başkasına gitmem 😂😂