Annesininkizij etoile ya terapiye ikna olmaz heralde yani ona göre sorun yok olabilir böyle arada diye dusunuyo her şey cinsellik değil diyo
perimasali802_ Annesininkizij cinsellik kimine göre her gece olur kimisi haftada bi veya ikiyi normal görüyor evliliğin temelinde cinsellik var ama herkese göre değişiyor canım
etoile Annesininkizij bencede her şey cinsellik değil. Ama bana göre öyle bende istekli biriyim her ilişkiden sonra tatmin olmayı hedeflerim çok nadir tatmin olmadım ama cinsellik benim için olmazsa olmaz değil kendimi buna şartlamiyorum. Benim kendimce sebeplerim eşinin baska sebepleri vardır. Ya bir noktaya odaklama kendini. Burada ki kişilerle kıyas yapma her gün yapan çift vardır ayrı onunda kendi içinde yorucu yıpratıcı yerleri var. Yapabiliyorsan gurur yapma istediğin zaman hedefine odaklan ve almaya çalış.
Annesininkizij perimasali802_ tamam yapacağım ama o istiyor ama söylemiyor benden bekliyor hani ben diyorum reglm yakın zaten hiç yanıma yaklasmiyorsun regl de bahanen oluyor diyo
Annesininkizij perimasali802_ kız bana video atmış iş yerinde olduğuna dair 🙄 benimkinde işe yaramadı valla
perimasali802_ Annesininkizij reglken mi yapalim yani onceden söylüyorum ki beraber olalım ,esin onceden demi böyleydi acaba
yavuzzzzzz Bizde eşimle bir aydır ayrıyız ben aileme geldim gurbetten . O çalışıyor dönüşüm Eylül de . Valla eşim aşırı özledi gel falan diyor ama ben ailemle güzel güzel vakit geçirmek istiyorum. Ama dönüşte bi soğukluk olurmu diye de korkuyorum 😦