Bende öyleyim kızım 5 yaşında sürekli uyarırım elbise giydiğinde küçük gelen taytlarını kestim şort gibi altına giydiriyoruz bazen unutuyor çocuk nede olsa bacaklwrı açıyor dağınık oturuyor uyarıyorum , özel bölgelerini öğrettim kimsenin dokunamayacağını sadece gerekli zamanlarda ben ve doktor bakacağını birisi dokunacak olursa avazı çıktığı kadar bağırmasını tepinmesini vs vs yemin ediyorum 10 yıl sonrasını düşünüyor endişe ediyom ne yapacak kimlerle oturup kalkacak birşey mi yalayacak adı mı kötülenecek kötü insanlarm çıkacak vs , beni garibüm yoksa sütü bozuk insanların verdiği korkumu bilemem

Coolness benim gibi dikkst edenler varmış allahtan ben de düşünüyorum hep çok üzülüyorum aklıma bile getirmek istemiyorum Allah korusun her zaman

Sinee_ ay benim gibi biri alllahtan bende öyleyim ne olucak ne bitecek düşünmekten bıktım insanlardan korkuyoruz nasıl zor bi duruma gelmişiz gerçekten devir kötü

esmermelek
    Kızım 2.5 yaşında sayılır bu sene çoğunlukla elbise giydiriyorum daha doğrusu kendisi sürekli elbise giymek istiyor altına da hep şort giydiriyorum sadece iç çamaşırı ile içim rahat etmiyor büyüdükçe de böyle devam ederim diye düşünüyorum.

esmermelek kızım 2 yaşında elbise altına şort giydiriyorum sürekli kısa olmayan bu devir böyle yapacak birsey yok

esmermelek ben ev gezmelerinde giydiriyorum genelde dışarda sürekli düştüğü için uzun taytlar özellikle parkta falan dizleri fena oluyor yoksa sapkınlık konusuna gelince evlatlarımızn üzerinde olsun gözümüz markette parkta 1 sn dalgınlığa gelmiyor maalesef 😞geçen bı video gördüm aynı reyonda kadın dalgınlık bahanesiyle çocukları karıştırmış gibi yapıyor minik çocuğun elinden tutup götürüyordu az daha annesi fark etti bilmiyorum kurgu mu ama gözüm korktu

esmermelek amin cümlemizin inşallah 🤲 benim kizim daha çok küçük ya nasil koruyacam bilemiyorum

esmermelek aallahnkorusun hepsini, ben kendim de elbiselerim altına mutlaka tayt giyerim tedbirli olmak lazım heö çocuğumuz hem kendimiz için insanız düşeriz bişey olur vs

esmermelek Elbise ve etek giydiriyorum tabi ki, kısıtlamam çocuğumu o şekilde ama altına yarım tayt giydiriyorum, o da daha rahat ediyor. İçim rahat etmiyor malesef diğer türlü. Bi de çocukları yetişkin gibi giydirmemek gerekiyor, böyle şeyleri hiç desteklemiyorum ya

esmermelek Vala zaten ben kendimde öyleydim küçükken mini etek giyemezdim kısa diye veya çok açık giyemezdim. Kızıma da dinimize göre hareket etmeye çalışıyorum. 4 yaşında evet çok büyük değil ama şort giydiriyorum çok dar değil bol ve dizlerine yakın, kollarının altı gozukmesin diye sıfır kollu değilde kısa kollu tercih ediyorum. Elbisenin altına ayak uçları eskiyen külotlu corablarin diz kısmından biraz aşağıdan kesip altına tayt gibi giydiriyorum yazın kışın da tüm külotlu çorap giydiriyorum yani hem ortalıktan hem din açısından

Biz küçükken annem hep eteğin altına şort giydirirdi öyle alıştık hala aynıyım kızımada aynısını yaparım henüz 1 yaşında bezli ama bezini kimse görmek zorunda değil etraf sapık diye giydirmemezlik yapmıyorum tadını çıkartıyorum güzel güzel ne istersem giydiriyorum

esmermelek ben etek elbise almıyorum bile anaannesi alırsa alıyor ben korkuyorum incitecekler diye daha çok küçükler zaten de hatta annem senin sorunların var psikolojik destek al diyor bu konuda ben hep yanlarında da olsam bı anlık bir boşlukta bsiler yaparlar diye aklım cikiyo goydiremiyorum malesef 🙄

Ben cok giydirmiyorum sevmiyorum daha kucukler daha cok kisa pantolon yada boll elbise sevmiyorum kendim bile giymiyorum

esmermelek çok güzel bi konuya değinmişsiniz. Kız çocuğum yok benim. Ama bu konu ile ilgili düşüncemi paylaşmak istedim. Geçen bi kız çocuğu gördüm caddede 10 yaş felan vardır. Kot şort giymiş ama inanır mısınız boxerden dar bi şekilde ve o derece kısa. Tabi ki buna bağlamam ama tesettürlü olanların bu konuya daha çok hassasiyeti olur diye görünür hep annesi ise tesettürlüydü. Alakası yok bununla bence. Kendi kendime düşünüyorum kınamak istemiyorum sadece bu kız çocuğuna ne pis gözler değiyordur şimdi annesi bunu nasıl düşünmez dedim. En ufak fırsatta boşlukta bu kızın başına gelecek olanlara kim öncelik açıyor. O insan dışı davranışta bulunmak isteyen adi insana ne desek az tabi değişmezler ama birazda yol açmak sanki insanın elinde diye düşünüyorum. O yüzden kızlarımıza edebi hayâ duygusunu açıklık ve çıplaklık arasındaki farkı çok iyi öğretin. Şimdiki nesil açık gezmiyor çıplak geziyor. Tüm kötülüklerden uzak olmaları dileğimle

esmermelek canım altına boxer tarzı şortlar var onlardan giydir ben öyle yapıyorum bir de ayaklarını kapatması gerektiğini söylüyorum ama parka gidiyorsak tayt giydiriyorum şort giydirmiyorum