Hem prez artı geri çekilme ile korunuyoruz bu ay sadece üç kez birlikte olduk üçünde de aynı yöntem ile korunduk bugün adet olmam gerekiyor ama iki gün önce kahverengi ve pembemsi lekelenmeler geldi ve hala başka bir şey yok yerleşme kanamasından şüpheleniyorum ama gerçekten her ilişki sorunda prezervatifi kontrol ettik hiçbir şey yoktu neden böyle oldu anlamadım
Bıktım bu korkuyla yaşamaktan
Şunu da ekliyeyim ilişkinin başında taktık hiç çıplak girmedi bile 🤔
hayvanlardavardir toplamda üç gün gecikmen var birazdaha bekle belki olursun
perimasali802_ lekeler geldi ama adet oldum sandım ve hala birşey yok bende yerleşmeden şüphelendim 🫢
hayvanlardavardir korkma aşkım sen bu şekilde korkarsan vücudunu da etkiliyor o yüzden de gecikmen oluyordur. Sen önlemini almışsın.
papatyamsigibi evet sürekli her ay bu derdi cekiyorum ama bu seferki daha da korkuttu bide mide bulantısı başladı s*çtım
- Düzenlendi
hayvanlardavardir bunlar hep psikolojik oluyor ne zaman adet olacam diye beklesem olmuyorum ve üstüne mide bulantım oluyor 😏🤦🏻♀️
hayvanlardavardir psikolojikmen maalesef bende geçen ay aynı şeyleri yaşadım utanmasam bayilcaktm 😂
hayvanlardavardir o zaman sana bendeki cesareti verelim bizim tek korunma yöntemimiz geri çekil ve dua et 😂😂 kondom kullanamıyoruz lateks alerjim var. Hap denedim mahfetti beni 17 gün ara kanama yaptı. Spral çok kanama falan yapıyormuş korktuk deri altı implant hırmon bozuklugu yapıyormuş 😂😂😂 tek çare kocamın taştaşları aldırması lazım hshdhdhf 😂😂😂
papatyamsigibi kızz valla moralim bozuktu güldürdün şu yorumla😅😅 dua yöntemide güzelmiş ayy ne bilim psikolojik mi artık neyse umarım öyledir
Oluyorumanlasana haha aynem ama hiç böyle olmazdı yani bilemiyorum inşallah bişey yoktur allah isteyenlere nasip etsin
engin inşallah öyledir🫢
hayvanlardavardir korkanın çocugu olmaz aşko devamkeeee 😂😂😂 bunaltma kendini keyfin yerine gelsin sıkma canını ❤️
hayvanlardavardir bndede kaç gündür mide bulantısı var 😬
papatyamsigibi 🤣en iyisi öyle olmalı başka çaremiz yok
hayvanlardavardir bnce biraz daha bekle bakalım test yaptır 😁🧐
perimasali802_ olursa olur kafasındayım amannnn napayım yani 😂😂
papatyamsigibi keşke olsaydı kökten çözüm ama nerde 😂
hayvanlardavardir aşko benim kafa da olsaydın Her gün hamile kalırdın herhalde 😂 ufacık bir şeyde acaba hamilemiyim diye tedirgin oluyorum 😂😂😂
hayvanlardavardir bir şey yoktur canım ya