Önce durumu söyleyim. 2 sene spordan sonra deprem bahanesiyle sporu bırakıp geri 20 kilo aldım. Tekrar başlıyorum ama bulunduğum bölge de salon olmadığı icin maalesef evden devam etmek zorundayım. Videolardan yapıyorum Ergin kirbac yapıyordum ama onda çok sıkılmaya başladım. Caroline girvan hanım ablamız kilo verme değil vücut güçlendirme daha çok onu da bıraktım. Chloe ting bu kiloma rağmen basit geliyor. Söyle güzel bi kilo verme programı yada videoları olan hafif kaçmayan bildiğiniz birileri var mı ? Kafam çok karışık bi gun bisey bi gun bisey yapınca oda etkili olmuyor maalesef düzen lazım böyle şeylere. Heeellllppppp
Bilinçsizlik
narnia ben lesliden başka spor yapamıyorum
Teşekkür ederim 🙏🫠
- Düzenlendi
narnia Ben de evde spor yapıyorum ama düzenli yaparsanız ancak sonuç alırsınız. Ayşegül Demirsoy var youtubeda, ben onun videolarıyla yapıyorum. Rutin oluştur kendine videolarla, mesela ben 5 gün spor yapıyorum. O 5 günde karın, sırt ve kol çalışıyorum. Spor öncesi ısınma videosu da onu da mutlaka her spor öncesi yapıyorum herhangi bi sakatlık yaşamamak için. Açıkçası düzenli yapınca aradaki farkı net görebiliyorum, sana da öneririm kanalını. Videolar uzun değil ve motive ediyor yaparken
Hemen bakıyorum 😊
narnia diyetisyene gidebilirsiniz varsa eger. Bilinçsiz spor yapmak vücudunuzda kas kaybına sebep oluyormuş. Annem diyetisyenle istedigi kiloya kadar indi. Diyetisyeni asla evde spor yapma dedi. Bu tarz sporlar kas kaybına sebep oluyor dedi. Kas da vücudumuzda ki en önemli şey. Bende spor yapmayı bıraktım. Uygun bir zamanda dşyetisyene gidicem. 6kg fazlam var diyetisyeni 1 ayda hallederşz demiş